Tuesday, September 27, 2011

catatan kedua di belfast

salam everyone

korang semua tau kan adik bongsu aku dah selamat sampai di sana. sebenarnya sebelum pergi, aku dah beberapa kali pesan kat dia suruh buat blog supaya kitaorang bukan setakat boleh tengok gambar tapi tau serba sedikit perkembangan dia.

tapi malangnya dalam family aku, hanya aku je yang rajin tulis blog, adik-adik aku yang lain semua malas (nampak sangat aku memang rajin kan...kahkah). so, aku pikir punya pikir, biarlah aku update serba sedikit pasal kehidupan adik aku kat sana. sekurang-kurangnya family yang lain boleh baca dan jadik kan kenangan  yang terindah...ececeh :)






adik aku baru je start class hari ni. belum lagi berkesempatan nak bercakap ngan dia. acc skype x buat-buat sampai sekarang...haha. second week di belfast

No comments: