Sunday, September 4, 2011

aidilfitri 2011

assalamualaikum u olls, cepatkan masa berlalu, rasanya baru je feel x sabar nak balik kg nak sambut raya, sekarang dah kat kl back to normal life.

semalam tengok cerita spy kids (langsung x best so disarankan jangan tengok) tapi apa yang best cerita tu bagi pengajaran. ianya berkenaan seorang yang jahat nama timekeeper, dia ni ada kuasa untuk mempercepatkan masa so setiap hari masa akan jadi semakin cepat dan cepat. jadi, semua orang kena kejar masa dan x boleh berlengah-lengah. kadang-kadang kita suka buang masakan :(

nak cerita pasal raya tapi jadi pasal masa, maksud aku semasa raya korang buat apa. aku banyak tidur, haih. raya hanyalah bersama ngan family terdekat je, nak jalan-jalan pegi umah kawan atau sedara memang aku x buat x taula kenapa since 2,3 tahun ni cukup malas.
 our new cookies jar, comel x?

mama ngan anak perempuan yang comel...hukhuk



 pilihan kami stripy

 ayahnda dan ibunda tercinta..ececeh

 kadang-kadang budak ni bukan betul sangat, x tau apa motif

atas katil pun boleh

mama, cik su, mok (nenek), cik na
semua gambar adalah hari raya yang pertama
so, raya selain duk rumah, pegi rumah nenek yang selang 2 buah rumah....haha. itu jelah ataupun melawat rumah auntie. bosan kan, raya aku? korang punya raya mesti meriahkan :). cer citer sikit

No comments: