Monday, September 19, 2011

plaza low yat dan bangsar

hi u olls

sini, aku nak bagitau satu berita gembira bagi keluarga aku. setelah berpenat lelah dan berhempas pulas belajar dan menghadapi segala ujiannya, adik aku telah ditawarkan untuk melanjutkan pelajaran di Belfast, UK.

jadinya, kami satu family memang agak sibuk since dia dapat tawaran tersebut, yelah weih banyak gila benda kena buat. selepas settle semuanya dan minggu lepas dapat duit (btw, adik aku dapat scholarship MARA tapi kena pastikan lulus cemerlang jugak). MARA ada peruntukkan RM3K untuk beli computer so apalagi kita beli yang baru dan tempat yang selalu menjadi tumpuan ramai ialah mana lagi low yat plaza.oyeaahhh

semalam, pergilah beli laptop baru, netbook baru (tiba-tiba abang aku nak netbook) dan jugak garmin kat plaza low yat. aku benci pegi tempat ni, ramai sangat orang dan ramai sangat pilihan. orang kata beli benda-benda ni kena banyak survey dulu, heh. yelah nak cari the best price kan dan x nak kena tipu.

kitaorang pulak malas jalan-jalan, pusing 2,3 kali terus beli dan akhirnya lepas beli dan saja tanya-tanya ada orang yang boleh offer harga lagi murah. alahai, terus rasa menyesal tapi apo boleh buat. yelah, orang kata kena banyak survey dan usha-usha tapi sebab dah malas dan letih, beli jelah. semoga ianya berbaloi, kalu tidak aku pegi ketuk si rizza (penjual laptop tersebut).

x makan kat sini pun tapi adik aku nak try pavlova

teka delicious mana? macam le orang kisah









ntah apa nama kedai ni like kopitiam la






muka dah berminyak, kaki dah lenguh dan badan dah  berlengas, jom balik


so, lepas ni aku satu keluarga akan ke KLIA nati aku sambung cerita yep.


No comments: