Wednesday, September 14, 2011

rite now, every girl need dress! at least one, no 2...:)

the first dress i bought at surabaya, kat sana banyak gile dress yang cantik2 dan murah. gerammmm!
abaikkan muka burruk aku...haha


ni pun beli kat sana. well, sorang 2 helai dress, kaler je lain :)

ni pun sama

my sis wearing my dress :)

dress yang i jual memang sesuai amat untuk golongan perite macam i.
tengok kitaorang pakai pun elok2 je. kain pun best cotton

shida pakai belt sampai dress nampak singkat. tektik berjaya

detail untuk dress akan diupload weekend ni. dahla cantik, shida jual murah ke

7 comments:

Enny said...

eheheh..betul shida.....i'd already have 2 from najjah...super nice..heee~

dd.hasnidar said...

cantiknya kalau si petite yang pakai.hehe. :)

shidaidris said...

enny - shida dah ada 5 helai dress tapi bukan najjahla. kann dress memang in sekarang

dd - xder maknanya, dd boleh beli dress yang jenis besar, shida ada sehelai tapi x pernah amik gambar, beli kat surabaya, tapi memang sesuai untuk orang badan besar. pandai pilih mesti ok :)

Syab9 said...

i nk pkai dress gak la..boley eaa??

dd.hasnidar said...

sebut psl dress,skrg dd dh ada..err..4 dress kot + 1 kaftan.hahaha..terlebih la plak kan..

tp sbb bila tgk si petite pakai,rasa mcm alahh,kiutnya..

shidaidris said...

syab9 - boleh, boleh blah...haha

dd - la, banyak kot tapi dlm blog xpernah nampak gambar pun. x[er yang penting konfiden tu kena ada.

dd.hasnidar said...

haha.byk kali gak publish.maybe xperasan kot.hehe..