Thursday, June 2, 2011

remaja perempuan umur 14 tahun mengaku tiada dara.....


aku x leh tahan diriku dari bercakap tentang girl ni. rasa terkesima, terkejut, marah, sedih dan paling aku sedih ialah pasal masa depan budak tu. mula-mula aku macam x percaya tapi aku baca the whole blog dia dan memang aku tau die jenis yang berkawan dengan orang yang salah dan bercinta dengan orang yang salah.



seorang bayi apabila baru saja dikeluarkan dari perut ibunya adalah suci, besih dan bebas dari sebarang anasirr jahat tapi setelah membesar dalam lingkungan yang negatif like mungkin ibu bapa yang terlalu busy dan dia dahagakan kasih sayang, ibu bapa yang terlalu mengongkong dan dia terlalu inginkan kebebasan atau tersilap memilih kawan-kawan.

aku pun x tau tapi 14 tahun dah melakukan seks dan paling utama x malu mengaku di blognya. its really shocking me. aku 14 tahun pandang lelaki macam pandang kambing, langsung xder perasaan nak tergoda ke apa. serious, ke aku yang nerd?

aku pun ada kawan-kawan yang masa form 1 pun dah bercinta. haih. tapi kebanyakan kawan aku yang jenis suka bercinta awal ni keluarga dia mesti ada masalah. kalau x broken family (divorce parents) mesti keluarga yang miskin.

aku dapat tahu dari link ni sebab aku peminat tegar nlog the other khairul


UPDATE : adik tu dah baca semua komen dan kemain marah lagi. dia sangat x matang dan kita boleh baca dari segi tulisannya. dan dia langsung x kisah dengan orang yang bagi nasihat kat dia sebab ibu bapa, kakak dia tau yang dia dah x suci.

akak harap adik insaf sebab 14 tahun usia yang sepatutnya adik belajar dan bukannya bercinta, menggatal dan buat seks. adik terlalaaaaallllluuuuuuuu muda, sayang adik

2 comments:

Atiqah Adnan said...

dear, xde pun link bdk 14 tu...shida tau ke share laa wit me..pm kt fb ea

shidaidris said...

iqa, blog dia nama lupa tapi boleh search ngan nama blog adinda. dia dah delete dah post tu