Sunday, June 19, 2011

mari mencarut......uupss

salam semua readers, sihat x? aku sendiri pun rasa seram sejuk seram sejuk tapi kuatkan diri jugak....

actually, aku baru balik dari bercuti so agak malas dan agak tidak sihat di situ....ahaha. alasan padahal pegi genting je. baru-baru ni aku ada terbaca 1 blog yang suka mencarut, mencarut memang tidak boleh tapi ...tapi

blog tu memang xderla bagus sangat tapi cuba baca apa yang dia nak sampaikan, maksud aku jangan pedulikkan dia punya words. mesti korang paham, memang pedih dan menusuk hati. blog tu memang femes, 1 entry saja isu tudung, dia punya komen sampai 745 komen (tupun dia tutup pasa 666 komen sebab terlampau banyak)

gle tu komen begitu banyak, tu pun sebab dia tutup, kalau aku mencarut pun kompem x sebanyak tu yang komen...haha. cara senang nak up orang kata tapi kalau tengok semua entry dia, memang semua mencarut dan dia perempuan tidak bertudung sebenarnya (dia pakai tudung pergi keje saja). tu yang ramai butthurt

banyak jugak blog yang aku suka baca mencarut antaranya aidid muadib (orang yang sangat bencikan mlm) tapi aku suka jugak baca sebab dia punya content. sebenarnya orang yang buat blog ni dah besar panjang, dah tau bezakan antara halal dan haram, antara baik dan x baik tapi yelah diorang lagi suka menyampaikan sesuatu dengan cara mencarut.

kalau itu pilihan diorang, nak buat macam mana kan, walau aku tau "matlamat x membenarkan cara". tapi dalam dunia ni kita akan jumpa begitu banyak ragam yang kadang-kadang kita sendiri akan pelik macam mana orang tu boleh berkelakuan begitu? i cannot answer it, this is we call human n world.



i'm not perfect either coz sometimes aku pun suka mencarut....haha. n im not giving her link due to u can google it......ke u oll nak jugak link girl tu, boleh je tapi kena request...hehe

No comments: