Sunday, June 5, 2011

part 1: the "weirdo guy"

salam dan hi to all of u, wish u have wonderful weekend k,

so i like to share some conversation between me n my friend. one of his friend have weird attitude.the reasons why i want to share due to one of my bloglist that i like to read everyday is stripped, she like to write about her conversation between her n her sister. i love her sis so much, so funny, crazy and unpredictable.

so, this guy have very super pelik attitude. u can see it after u read the conversation...haha

................................................................................................................................
perbualan ni telah lama

perbualan berlangsung di depan tv semasa melihat ulangan akedemi fantasia 3 (ala, yang mawi menang tu), seorang peserta baru nak memulakan nyanyian (lupa siapa, kan dah bgtau perbualan ni dah lama).

lagu belum berkumandang, cuma ada rentak dia saja,

weird guy : best lagu ni, lagu stacy
my friend: mana ada lagu stacy, bukanla
weird guy: betulla lagu stacy, nanti dengar dia menyanyi

dan peserta pun menyanyi, memang bukan lagu stacy tapi lagu indonesia

my friend : menjeling sambil melihat reaksi
weird guy: pura-pura buat x tahu

hahaha...apa pulak lagu stacy, stacy kan AF6, belum kuar jadi artis lagi....haha

..............................................................................................................................

beberapa hari lepas masa berlangsungnya maharaja lawak, masa ni part nabil bersama sharifah shahira

weird guy: ala nabil ni, orang ambikla kakak dia. dia ni mana ada lawak sangat.
my friend : kakak sharifah shahira kan dah x berlakon lama (refer to sharifah haslinda if u know)
weird guy: adala, hari tu kan dia jadi pengacara anugerah berita harian
my friend: tu orang yang sama la tu. yang tengah bercakap ngan nabil
weird guy: bukan ni adik dia
my friend: ?????????
weird guy: yela, ni kan sharifah shahora

hahaha...this guy ni bukan setakat ada masalah ingatan tapi juga penglihatan. sejak bila pulak sharifah shahira ngan sharifah shahora adik beradik






No comments: