Wednesday, June 8, 2011

lif saya comel, baik dan rajin

salam and hi everyone in malaysia n maybe outside malaysia

sapa antara korang duduk rumah tinggi, ala rumah flat ke, apartment ke, kondo ke atau apa-apalah asalkan rumah tu kena naik ngan lif. kalau sapa-sapa yang duduk kl mesti kebanyakan duduk rumah tinggi kan...kannn.....kannnn....

tempat tekan pun rosak kat certain level

meh aku cerita pasal aku. rumah aku dulu memang aku x heran pun pasal lif ni, lif tu apa ye (punyala berlagak sebab x pernah guna lif). sebab kenapa ye sebab aku dulu dok rumah tinggi jugak tapi tingkat 2 je n rumah paling hujung so memang xder maknanya nak guna lif bagai ni, malah kalau ada barang pun aku prefer tangga jugak melainkan barang tu memang berat tahap gaban like time nak pindah rumah dan keluar dari rumah

tapi aku x suka rumah aku yang lama sebab share ngan ramai orang dan bilik pun share (serious aku pun x paham macam mana aku boleh stay lama kat rumah lama sebab yelah sangat x selesa) tapi sebab aku xada kawan n duit (x mampu nak sewa satu rumah) aku tahan sehinggalah adik aku duduk kl sebab berjaya sambung kpli


kan best kalau lif bersih macam ni

panjang gle aku cerita padahal nak cerita pasal lif je.....haha. nak bagitau sejarah hidup akula. so rumah aku sekarang memang best cuma satu je x best iaitu lif suka sangat buat hal. ada 3 lif tapi kadang-kadang 1 je yang boleh guna. kadang-kadang xleh naik tingkat 17, kadang-kadang xder lampu, kadang-kadang pintu x leh nak tutup....macam-macam hal kannn

karakter kartun dalam despicable me......nila muka aku setiap kali nak naik lif
mengharap lif x rosak

muka cuak kalau-rosak kat tengah jalan

kalau dah rosak, terus muka jadi macam ni...hahaha

tapi nak buat mcm mana, kena redha je since xkanla aku nak naik dan turun guna tangga kan...amboiiiii....tingkat 17 korang mampu ke

No comments: