Thursday, June 30, 2011

MOVIE TIME: transformer (dark of the moon)

salam ibu ibu dan bapak bapak sekalian.....

saper dah tengok transfomer, angkat tangan? dengan bangganya aku angkat kedua belah tangan dan kaki....haha. yess, aku adalah peminat kipas susah nak mati transformer . aku minat hero dia shia le bouf dannnnnn mestilah optimus prime yang suara macho nak mati.


shia le bouf
if not him as a hero, i may not sooo excited

aku suka die ni tapi x tau nama

aku x taula orang lain tapi since aku tau transformer akan ditayangkan june ni, aku dah macam orang gila x sabar nak tunggu dia punya tayangan. setiap kali tengok movie lain dan dia tunjuk preview transformer, mesti aku rasa geram sebab lambat lagi tayangan.

semua orang kata aku gila tapi heh, korang x tau robot-robot tu dah buat aku jatuh cinta masa transformer 1. serius, aku takjubn dan kagum ngan cerita transfomer, heh.....canggih siot. dalam cerita dia ada adegan bumblebee hampir nak mati kena bunuh ngan decepticons, shia (sam) menagis, aku pun ikut sama menangis....hehe.

optimus prime yang macho

bumlebee comel

macam-macam gelagat aku tengok orang yang sama gila ngan aku nak tengok transformer....teehee. aku nak booking tiket mula-mula tapi last-last x dapat.3 kali beratur kat mid tapi x dapat. last-last tunggu release reserve tiket dan dapat seat palinggg depannn. xperlah, untuk transformer

n my sacrifice pay off....serius memang best dan x berkelip mata tengok dari skrin.

2 comments:

dd.hasnidar said...

wow.wow.sini pun ada perempuan gila jugak yg minat pada robotik ni semua.
haha.dd dpt jgk tgk semalam kat wangsa walk.watak askar yg hensem tu U.S. Army Lt. Colonel William Lennox..nama sebenar dia Josh Duhamel.suami pada Fergie Black Eye Peace tuu..dia pernah berlakon Las Vegas.dd mmg minat gilerrr dia ni.hehe..

pjg lebar plak mengomen kt sini.haha.teruja,teruja.

shidaidris said...

hehe...dd pun minat ke? samala ngan kita...hehe

a'ah br ingat, josh duhamel, hensem kan dia....kehkeh. memang sesuai jadi hero. xkisah komen panjang lagi suka....kekeke

tapi x best sebab dah abis transformer..hukhuk