Thursday, June 23, 2011

sila share benda paling latest kamu beli?

aku punya mng pants
harga 89 dari 159
korang sila pergi ke butik mng bergampiran, its saleeeeeeee noww

3 comments:

Syab9 said...

aku baru je angkat pedal efek behringer - overdrive distortion kt cash converters...rm 69 je siak...murah...lg satu pedal multi efek zoom G1Next rm 80 je pon kt cash converters..berbaloi baloi siakk...mcm2 sound kuar kt gitar aku...time to groove !!!

NaniRostam said...

assalamualaikum...huh dah lama betul tak pergi sales MNG..teringin nak pergi....

shidaidris said...

errmm syab9 - pedal efek tu apa, aku x paham....haha...tp bagusla kalau dapat beli murah, berbabaloi-baloi kan

kak nani- waalaikumussalam.....teruja betul saya kak nani singgah blog saya yg x hebat nieh, hehe. saya dah lama baca blog kak nani n sangat terliur tengok kak nani masak tau

pegila, sekarang tengah sale mng, memang heaven