Sunday, June 26, 2011

gosip artis: jimmy shanley dah jadi ayah

assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaaaa,

eh kenal x jimmy shanley, ala xkan x kenal kot, bekas pengacara trek selebriti dan akademi fantasia. ala, x kenal lagi yang comel dan putih gebu. hhaaa, x kenal lagi, okla yang kahwin ngan anak jutawan kosmetik terkenal Natasya tapi perkahwinan sekejap je sebab wife lari tinggalkan dia tu......ooo baru kenal, korang ni pun (-___-)

ni masa bertunang, meriah macam dah nak kahwin

aku ni xderla minat sangat budak jimmy ni tapi selalu jugak imagine kalau dapat hubby macam dia atau bf macam dia macam best jugak sebab comel....haha. perasan abis kann. tapi tapi aku terminat ngan dia lepas dia kahwin dan ditinggalkan wife. sapala aku nak judge orang kan tapi kalau berfikir secara logik, kes jimmy ni memang macam x masuk akal.

rasa macam buat apala diorang susah-susah bertunang, kahwin dan perkahwinan pulak yang sangat grand gila. mana x grand jimmy orang kedua yang kahwin kat klcc selepas Dato' Ct. kan bagus orang kaya macam diorang bagi duit kat orang macam aku yang nak sangat kahwin tapi x ada duit...ok lari topik

baju kuning ni memang superb

yang ni pun cantik giloss

nak jugak gambar pre wed macam nieh

perkahwinan diorang bertahan hanya 20 hari je (sebenarnya kata jimmy 10 hari je mereka macam suami-isteri). lepas tu isterinya berpindah ke rumah keluarga sehinggalah sekarang isterinya dah melahirkan anak.....jimmy masih lagi berharap isterinya kembali padanya

kalau jodoh mereka kuat, insyaALLAH mereka akan bersatu, tapi kalau betullah penceraian yang terbaik untuk mereka berdua, abang jimmy jangan risau shida akan sentiasa ada dan abang jimmy x perlu nak susahkan diri buat majlis kahwin yang grand atau nak susah payah macam dulu. percayalah....

ok, aku gurau je. dah bye
* all pics credit to beautiful nara*

No comments: