Tuesday, June 21, 2011

jalan-jalan yang riang

18 of us. teruja nak main

gambar wajib...haha

energy zero dah masa ni sebab dah seharian main

pink abis awak ni....haha
kabus yang sangat hebat


selamat sejahtera perempuan dan lelaki hebat, anda mesti hebatkan sebab hanya orang hebat baca blog aku....haha...ok..ok kidding k

sapa di sini suka jalan-jalan dan habiskan duit, x kirala malaysia ke luar negara ke. aku rasa hanya orang yang x upaya dan x ada duit saja yang x suka jalan-jalan kan. gila x suka jalan lebih-lebih lagi kalau dapat pegi negara orang.

bagi aku pula x kisahla malaysia ke luar malaysia asalkan tempat tu kita x pernah pegi mesti dia jadi best sebab itu adalah pengalaman pertama kita. betul x? kalau orang campak kamu ke tempat yang dikira paling hampeh dan x menarik, tapi sekiranya itu ialah pengalaman pertama korang jejakkan kaki ke tempat tu, for sure korang tetap rasa happy dan excited.

lebih-lebih lagi kalau dapat jalan ramai-ramai like ngan keluarga atau kawan-kawan like i did recently. kitaorang 18orang pegi ke genting, semua satu tempat keje dan serious ianya memang fun abis. happening, havoc, gila-gila dan letih. sekian

No comments: