Tuesday, June 7, 2011

bola, kelantan, terengganu dan menang


kelantan


terengganu

sapa orang kelantan, angkat tangan? sapa minat bola, angkat tangan? ok, aku dah angkat kedua belah tangan sebab aku orang kelantan dan minat bola.... anda?

ok, aku ni xderla minat sangat bola, aku layan local jelah. kalau korang citer pasal luar negara, aku sekadar dengar jelah, tapi nak amibil tau....malas n bolayan...kahkah

korang tau x sekarang ada dua perlawanan penting iaitu PIALA FA dan LIGA SUPER. ok, meh aku ceritakan untuk korang yang berminat nak tau pasal bola dan menyokong pasukan kelantan macam aku....hahaha

Piala FA
11/6/2011 - di stadium bukit jalil
perlawanan kelantan lawan terengganu.....so aku sangat berharap kelantan menang. oo yeahhhh

Liga Super
hampir ke penghujungnya. hanya ada 2 game je lagi. kelantan sekarang juara (50 mata), tangga kedua selangor (48 mata) dan ketiga ialah terengganu (47 mata). harap kelantan menang 2 lagi game dan terus juaraaaaaaa.....
p/s: paling best arini kelantan menang dengan terengganu 3-0....yahoooooooo


nasi tambah: semoga kelantan menang untuk kedua-dua game. AMIN!!

No comments: