Skip to main content

HUGE DISCOUNT FOR CASIO WATCH

Selamat malam perempuan comel dan lelaki hensem,

Malam ni sebab aku bermurah hati (cheewaahh) dan sebab raya haji dan sebab aku nak semua orang yang sebelum ni x dapat beli sebab kekurangan modal *aku paham*, harini aku nak bagi DISCOUNT BESAR-BESARAN untuk sesiapa yang berminat membeli jam casio.

casio 5
Model DB-380G

casio 6
Model A168WG-1

Casio 1
Model DB-360

Casio 2
 Model AQ230A




dannn





paling best aku akan bagi discount hebat pada jam silver untuk gambar di bawah. 
TAPI untuk jam 4 jenis kaler silver yang di bawah saja. kalau untuk gold yang 3 di atas, okeh

harga yang aku offer sangat istimewa ye
1) Casio DBC-610-1A | 2) Casio A178W | 3) Casio A168W | 4) Casio AL180
5) Casio F91W | 6) Casio A178WG | 7) Casio A168WG-1


contoh ye: casio 9  (A178WG) silver  seperti gambar di atas yang num 2,aku bagi special promo price RM100 with postage....haaaaaaa, terkejut kan. memang murah tapi stok limited saja dan masa yang terhad. 

untuk harga yang lain, sila email okeh. 


alhamdulillah, hari ni ada lagi yang beli 2 bijik casio 9 kaler gold (maaf, kaler gold x der discount buat masa sekarang tapi silver ada :)).

jadi, jika anda x nak dalam kerugian, beli sekarang. sila email aku di jarumbenang3@gmail.com
nak bbm and whatsapp pun boleh tapi email dulu, nati aku add, okeh.

p/s: tadi kan pegi mid valley, kebanyakan perempuan yang stylo dan comel (melayu dan chinese) pakai jam casio....hewhew

Comments

Rina Ellisa said…
salam sis.. mintak permission iklan di blog sy yea? :)
Shida Idris said…
wassalam yang, x paham?

awak nak ambik ni iklankan di blog awak ke, no problem, mak lagi suka :)
anna hashim said…
kaaaaaaaakkk...menarik..terliur tgk harga..saya harus mencari alasan mcmana nak dpt jam baru..uhuhhuuuu mungkin saya harus pecahkan jam yg ada sekarang..T_T terliur sgt da ni...huuhuhuhuuuu
Shida Idris said…
hahaha, beli dik, jangan x beli. aihh, da 2 jam pun xper, boleh gilir-gilir *menghasut* hahaha

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

resepi lokcing yang gebu gebas

Assalamualaikum semua,
Aku doakan semua yang membaca status ni dikurniakan kesihatan yang terbaik dan diberikan rezeki yang melimpah ruah.
Aku sebenarnya agak sibuk since last two weeks. kena travel perak dan kl disebabkan kerja hakiki dan terpaksa hold pasal lokcing. but now lokcing is back, tapi preorder akan dibuka next week.
tapi harini, aku nak bagi satu resepi free pasal lokcing. kalau korang, rajin, boleh je try dan buat kat rumah k




Bahan-bahan:


500g isi ikan selayang – dikisar lumat
100gm tepung ubi kayu/ tepung kanji
1 biji bawang besar - dikisar
1 sudu besar garam
1/3 sudu teh serbuk perasa 
1 sudu besar baking power

Cara memasak:
1. Kisarkan isi ikan bersama bawang besar hingga lumat.
2. Tuangkan ke dalam mangkuk dan gaulkan bersama tepung kanji, garam dan baking powder.
3. Gaulkan hingga sebati dan bulat-bulatkan menjadi bebola kecil.
4. Panaskan minyak dan goreng sekejap.
5. Cucukkan pada lidi dan bakar.


p/s: kalau adunan tu lembik, tambahkan lagi tepung kanji sehingga adunan tu x melekat…

WEDDING STORIES 13: pelamin

hello everyone

yeah, aku memang spesis kelawar sebab aku bukan kerja pagi. aku kerja malam, so pagi-pagi buta macam ni mata aku masih lagi segar bugar. 
aku nak share kat korang beberapa pelamin yang aku suka. aku nak pelamin yang simple, moden yet unique tapi almaklumlah mak tinggal kelantan sajooo so kebanyakan bridal kat sana dia punya pelamin memang style biasa-biasa saja. x macam kat kl, banyak pilihan yang menarik like chenta weddings
tapi, aku xkira jugak, kalau my bridal x boleh buat, aku nak buat sendiri supaya kalau x dapat 100% like idaman hati tapi at least dapat 70% pun oklahhh.