Skip to main content

HUGE DISCOUNT FOR CASIO WATCH

Selamat malam perempuan comel dan lelaki hensem,

Malam ni sebab aku bermurah hati (cheewaahh) dan sebab raya haji dan sebab aku nak semua orang yang sebelum ni x dapat beli sebab kekurangan modal *aku paham*, harini aku nak bagi DISCOUNT BESAR-BESARAN untuk sesiapa yang berminat membeli jam casio.

casio 5
Model DB-380G

casio 6
Model A168WG-1

Casio 1
Model DB-360

Casio 2
 Model AQ230A




dannn





paling best aku akan bagi discount hebat pada jam silver untuk gambar di bawah. 
TAPI untuk jam 4 jenis kaler silver yang di bawah saja. kalau untuk gold yang 3 di atas, okeh

harga yang aku offer sangat istimewa ye
1) Casio DBC-610-1A | 2) Casio A178W | 3) Casio A168W | 4) Casio AL180
5) Casio F91W | 6) Casio A178WG | 7) Casio A168WG-1


contoh ye: casio 9  (A178WG) silver  seperti gambar di atas yang num 2,aku bagi special promo price RM100 with postage....haaaaaaa, terkejut kan. memang murah tapi stok limited saja dan masa yang terhad. 

untuk harga yang lain, sila email okeh. 


alhamdulillah, hari ni ada lagi yang beli 2 bijik casio 9 kaler gold (maaf, kaler gold x der discount buat masa sekarang tapi silver ada :)).

jadi, jika anda x nak dalam kerugian, beli sekarang. sila email aku di jarumbenang3@gmail.com
nak bbm and whatsapp pun boleh tapi email dulu, nati aku add, okeh.

p/s: tadi kan pegi mid valley, kebanyakan perempuan yang stylo dan comel (melayu dan chinese) pakai jam casio....hewhew

Comments

Rina Ellisa said…
salam sis.. mintak permission iklan di blog sy yea? :)
Shida Idris said…
wassalam yang, x paham?

awak nak ambik ni iklankan di blog awak ke, no problem, mak lagi suka :)
anna hashim said…
kaaaaaaaakkk...menarik..terliur tgk harga..saya harus mencari alasan mcmana nak dpt jam baru..uhuhhuuuu mungkin saya harus pecahkan jam yg ada sekarang..T_T terliur sgt da ni...huuhuhuhuuuu
Shida Idris said…
hahaha, beli dik, jangan x beli. aihh, da 2 jam pun xper, boleh gilir-gilir *menghasut* hahaha

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

kisahku diviral oleh beautiful nara dan siakap keli

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa di dalam rahmatNYA.

Yes, im still preggy, 39 weeks already. Tak ada tanda lagi baby nak kuar sebab aku belum lagi rasa sakit. Aku mintak sangat supaya minggu depan beranak. Tak maulah kena induce ke apa sebab sakitnya ya ampunn. walau tak pernah rasa, tapi baca dari pengalaman orang pun dah seriau.

Harini aku nak share pasal status aku hari Khamis di viral oleh Beautiful Nara (Amazing Nara), Siakap Keli dan satu lagi page (lupa nama sebab tak pernah baca). Famous kejap, kejap jelah. Perkongsian ringkas je tapi tak sangka ramai yang tak tau. Sebab tulah kalau boleh, biasakan diri untuk share tips atau apa saja maklumat supaya ianya boleh jadi ilmu baru kepada orang lain. Kadang-kadang kita rasa nothing je kan ilmu tu tapi bagi orang lain sangat berguna.

Korang dah baca belum, ni link ada di bawah:

1) Amazing Nara
http://amazingnara.com/wanita-ini-kongsi-tips-unt…

BAJU RAYA 2016 - PART 1

Assalamualaikum semua

Aku harap semua pembaca aku di bawah rahmat Allah sentiasa. InsyaAllah, kat opis aku ramai tengah bercuti panjang, ada yang pergi umrah, pergi London, balik kampung atau cuti-cuti Malaysia. Aku hanya mampu tengok sambil telan liur, jelesnyaa. Bulan 11 haritu je, aku sempat ke kl tapi tupun tak puas hati dan ada benda agak buruk terjadi. Malas lah nak fikir dan ingat balik.
sekarang ni aku bukan nak cerita pasal cuti tau tapi aku nak cerita pasal raya punya outfit. jangan tak tau, kejap je lagi tahun baru tau, dah boleh beli kain dan tempah. dan fikir nak design macam mana, nak letak apa. meh sini aku bagi cadangan since aku ni suka benauuu scroll ig yang jual pakaian so aku dapatlah ilham sedikit sebanyak.
kalau aku jual baju-baju macam ni agak-agak korang nak beli tak? so, ni cadangan bagi aku, kalau korang nak follow, dipersilakan. aku punya cadangan ialah seperti di bawah:
1) kain plain - u will never go wrong with plain sebab korang boleh pilih nak letak apa …