Sunday, October 7, 2012

EVERLYNN BEAUTY PRODUCT

Assalamualaikum semua perempuan cantik sekalian,

perempuan kan tak kirala berapa umur dia. bangsa apa, tinggal kat mana, buat apa tapi aku rasa semuanya sama. jenis kadang-kadang moody x kena tempat, cerewet tak tentu pasal, boleh nangis hanya kerana lagu, novel atau cerita, jenis cepat kasihan atau sayang orang dan banyak lagilah. betul x?

betul kan tapi yang paling aku pasti perempuan memang suka cantik, memang nak sentiasa cantik dan kadang-kadang ada yang obses dengan cantik. kalau x, x adalah sanggup tahan sakit buat operation, suntik sana-sini, tepek itu ini semata-mata nak cantik, tahan lapar dan macama-macam lagilah.  betul x

nak cantik senang je, kena jaga betul-betul dan jangan malas. tapi yang paling penting, kena cari produk yang sesuai. so, kat sini aku cadangkan satu produk yang memang bagus. kalau x bagus, aku x akan cerita sebab aku pun cerewet orangnya.

ok, ni nama produk dia:

EVERLYNN SKINCARE membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, membantu menggalakan pembentukan semula kolagen dan meningkatkan elastisiti kulit,menganjalkan kulit, membantu memudarkan tompok jeragat & kesan pigmentasi, mengurangkan garis halus penuaan dan kedutan, mengekalkan kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit serta menyerikan kulit wajah dan tiada lagi masalah kulit kusam.Bagi yang berminat ingin membuat pembelian boleh menghubungi talian hotline kami 013-9959933/019-9941176 atau mana-mana pengedar/stokis kami yang sah sahaja maklumat spt di www.everlynn.com.my

ni produk dia. dia bukan saja produk skin care tapi juga beauty care, kiranya produk yang menyeluruh untuk kaum perempuan. so, kaum hawa kat sana jangan risau, kalau korang ada masalah kulit, boleh guna produk skincare tapi kalau ada masalah lain like berat badan dan sebagainya pun ada.

ni semua produk everlynn

set skin care RM90

ni krim untuk jerawat serius

serum RM130

ni produk beauty care
apple fibre, body scrub and vco


aku tau korang malas nak baca banyak-banyak kan, so aku tepek je testimonial dari pelanggan yang berpuas hati.






kalau korang boleh tengok, masalah diorang pelbagai. ada masalah jerawat, menggelupas, parut dan banyak lagi. so pastikan korang pakai produk yang betul untuk mendapatkan kulit idaman.

kulit cantik, kita pun makin konfiden kannnn




No comments: