Skip to main content

EVERLYNN BEAUTY PRODUCT

Assalamualaikum semua perempuan cantik sekalian,

perempuan kan tak kirala berapa umur dia. bangsa apa, tinggal kat mana, buat apa tapi aku rasa semuanya sama. jenis kadang-kadang moody x kena tempat, cerewet tak tentu pasal, boleh nangis hanya kerana lagu, novel atau cerita, jenis cepat kasihan atau sayang orang dan banyak lagilah. betul x?

betul kan tapi yang paling aku pasti perempuan memang suka cantik, memang nak sentiasa cantik dan kadang-kadang ada yang obses dengan cantik. kalau x, x adalah sanggup tahan sakit buat operation, suntik sana-sini, tepek itu ini semata-mata nak cantik, tahan lapar dan macama-macam lagilah.  betul x

nak cantik senang je, kena jaga betul-betul dan jangan malas. tapi yang paling penting, kena cari produk yang sesuai. so, kat sini aku cadangkan satu produk yang memang bagus. kalau x bagus, aku x akan cerita sebab aku pun cerewet orangnya.

ok, ni nama produk dia:

EVERLYNN SKINCARE membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, membantu menggalakan pembentukan semula kolagen dan meningkatkan elastisiti kulit,menganjalkan kulit, membantu memudarkan tompok jeragat & kesan pigmentasi, mengurangkan garis halus penuaan dan kedutan, mengekalkan kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit serta menyerikan kulit wajah dan tiada lagi masalah kulit kusam.Bagi yang berminat ingin membuat pembelian boleh menghubungi talian hotline kami 013-9959933/019-9941176 atau mana-mana pengedar/stokis kami yang sah sahaja maklumat spt di www.everlynn.com.my

ni produk dia. dia bukan saja produk skin care tapi juga beauty care, kiranya produk yang menyeluruh untuk kaum perempuan. so, kaum hawa kat sana jangan risau, kalau korang ada masalah kulit, boleh guna produk skincare tapi kalau ada masalah lain like berat badan dan sebagainya pun ada.

ni semua produk everlynn

set skin care RM90

ni krim untuk jerawat serius

serum RM130

ni produk beauty care
apple fibre, body scrub and vco


aku tau korang malas nak baca banyak-banyak kan, so aku tepek je testimonial dari pelanggan yang berpuas hati.






kalau korang boleh tengok, masalah diorang pelbagai. ada masalah jerawat, menggelupas, parut dan banyak lagi. so pastikan korang pakai produk yang betul untuk mendapatkan kulit idaman.

kulit cantik, kita pun makin konfiden kannnn




Comments

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

resepi lokcing yang gebu gebas

Assalamualaikum semua,
Aku doakan semua yang membaca status ni dikurniakan kesihatan yang terbaik dan diberikan rezeki yang melimpah ruah.
Aku sebenarnya agak sibuk since last two weeks. kena travel perak dan kl disebabkan kerja hakiki dan terpaksa hold pasal lokcing. but now lokcing is back, tapi preorder akan dibuka next week.
tapi harini, aku nak bagi satu resepi free pasal lokcing. kalau korang, rajin, boleh je try dan buat kat rumah k




Bahan-bahan:


500g isi ikan selayang – dikisar lumat
100gm tepung ubi kayu/ tepung kanji
1 biji bawang besar - dikisar
1 sudu besar garam
1/3 sudu teh serbuk perasa 
1 sudu besar baking power

Cara memasak:
1. Kisarkan isi ikan bersama bawang besar hingga lumat.
2. Tuangkan ke dalam mangkuk dan gaulkan bersama tepung kanji, garam dan baking powder.
3. Gaulkan hingga sebati dan bulat-bulatkan menjadi bebola kecil.
4. Panaskan minyak dan goreng sekejap.
5. Cucukkan pada lidi dan bakar.


p/s: kalau adunan tu lembik, tambahkan lagi tepung kanji sehingga adunan tu x melekat…

WEDDING STORIES 13: pelamin

hello everyone

yeah, aku memang spesis kelawar sebab aku bukan kerja pagi. aku kerja malam, so pagi-pagi buta macam ni mata aku masih lagi segar bugar. 
aku nak share kat korang beberapa pelamin yang aku suka. aku nak pelamin yang simple, moden yet unique tapi almaklumlah mak tinggal kelantan sajooo so kebanyakan bridal kat sana dia punya pelamin memang style biasa-biasa saja. x macam kat kl, banyak pilihan yang menarik like chenta weddings
tapi, aku xkira jugak, kalau my bridal x boleh buat, aku nak buat sendiri supaya kalau x dapat 100% like idaman hati tapi at least dapat 70% pun oklahhh.