Wednesday, October 10, 2012

CASIO WATCH FOR SELL

NEW ENTRY, SILA BACA DI BAWAH

casio watch for sell


hi u olls


siapa suka jam atau suka kumpul jam. aku suka, hubby aku lagii suka. aku suka jam yang unik dan stylo supaya nanti kalu pakai, orang dok jeling-jeling jam kita. apakah? so, untuk permulaan, aku nak jual jam casio dulu sbb casio ni mmg best, stylo, ringan, selesa dan paling penting affordable.

 banyak aku survey kat luar, harga dia memang kelakar. ada yang jual jam casio calculator sampai 300++, ada yang jual 200++, casio basic yang adik aku pakai sofia (yg macam hazama pakai) pun ada yang jual dengan harga yang ridiculous

so, aku nak bantu korang supaya boleh beli jam dengan harga yang sangaaatttt istimewa  sebab harga yang aku jual memang mampu milik, 

 jenama casio ni kalau korang penggemar jam (yang harganya mampu milik) korang memang kena ada satu sebab ianya memang trendy dan in sekarang. korang boleh tengok yuna, lisa surihani, hazama dan ramai lagilah (bagi kategori artislah)

bagi kategori famous blogger like shea rasol, ami , maria elena dan ramai lagilah yang memang pakai jam ini. pendek kata, kalau korang perasan jenis perempuan yang stylo mylo ni memang akan ada koleksi jam casio *jenama lain pun diorang ada* tapi casio wajib ada satu. 

so, mari kita cuci mata nak. tapi jangan tanya aku model apa ye. yang aku pasti ianya model data bank dan semestinya original :)


berkenan email me : jarumbenang3@gmail.com
harga memang murah sebab semua design di bawah kurang dari RM200

casio 1
ni hot item since kebanyakan artis/blogger dan ramailah pakai yang ni.
simple but yet stylo


casio 2
ada grey dan gold color
basic pada yang x nak data bank, digital dan analog

casio 3
 casio 3 berbeza dengan casio 5 ye
casio ni lagi lama dengan casio 5, so aku x pasti stok dia ada lagi ke x tapi kalau korang betul-betul nak boleh cari, tapi harga akan agak mahal since its vintage and rare.
casio 4
ada grey dan gold color
calculator version
casio 5
ada grey dan gold color

casio 6
ada grey dan gold color
yang ni yuna pakai tau. paling basic

casio 7
casio ni beza dengan casio 3. casio ni lagi lama tau.




casio 8
dua color jugak, silver and gold

casio 9
yang ni hazama pakai, sesuai untuk lelaki dan perempuan
dia tak ada data bank
casio 10
solar casio
benefit: menjimatkan bateri
kaler gold limited edition, kalau nak boleh tapi x janji


shea rasol (sorry shea ambik gambar u)
with casio 1

ami schaheera with casio 4

yuna with casio 6


hazama with casio 1 but hazama pun ada casio 8

maria elena with casio 1


susah gila aku nak cari gambar adik aku pakai jam casio nieh
she's wearing casio 1, gift from me sbb dapat belajar ke belfast. *saya kakak yang miskin*

3 comments:

oshinz said...

luv semua... =)

anna hashim said...

hai...saya yg email awak tadi..sebelum ni jadi silent reader jerk..arini tetiba nak leave comment..:-) klu rajin jenguklah blog usang kitewwwww..
www.haibeautiful.blogspot.com

Shida Idris said...

oshinz - luv jugak, kalau berminat bagitau shida k

anna- ok anna