Skip to main content

CASIO WATCH FOR SELL

NEW ENTRY, SILA BACA DI BAWAH

casio watch for sell


hi u olls


siapa suka jam atau suka kumpul jam. aku suka, hubby aku lagii suka. aku suka jam yang unik dan stylo supaya nanti kalu pakai, orang dok jeling-jeling jam kita. apakah? so, untuk permulaan, aku nak jual jam casio dulu sbb casio ni mmg best, stylo, ringan, selesa dan paling penting affordable.

 banyak aku survey kat luar, harga dia memang kelakar. ada yang jual jam casio calculator sampai 300++, ada yang jual 200++, casio basic yang adik aku pakai sofia (yg macam hazama pakai) pun ada yang jual dengan harga yang ridiculous

so, aku nak bantu korang supaya boleh beli jam dengan harga yang sangaaatttt istimewa  sebab harga yang aku jual memang mampu milik, 

 jenama casio ni kalau korang penggemar jam (yang harganya mampu milik) korang memang kena ada satu sebab ianya memang trendy dan in sekarang. korang boleh tengok yuna, lisa surihani, hazama dan ramai lagilah (bagi kategori artislah)

bagi kategori famous blogger like shea rasol, ami , maria elena dan ramai lagilah yang memang pakai jam ini. pendek kata, kalau korang perasan jenis perempuan yang stylo mylo ni memang akan ada koleksi jam casio *jenama lain pun diorang ada* tapi casio wajib ada satu. 

so, mari kita cuci mata nak. tapi jangan tanya aku model apa ye. yang aku pasti ianya model data bank dan semestinya original :)


berkenan email me : jarumbenang3@gmail.com
harga memang murah sebab semua design di bawah kurang dari RM200

casio 1
ni hot item since kebanyakan artis/blogger dan ramailah pakai yang ni.
simple but yet stylo


casio 2
ada grey dan gold color
basic pada yang x nak data bank, digital dan analog

casio 3
 casio 3 berbeza dengan casio 5 ye
casio ni lagi lama dengan casio 5, so aku x pasti stok dia ada lagi ke x tapi kalau korang betul-betul nak boleh cari, tapi harga akan agak mahal since its vintage and rare.
casio 4
ada grey dan gold color
calculator version
casio 5
ada grey dan gold color

casio 6
ada grey dan gold color
yang ni yuna pakai tau. paling basic

casio 7
casio ni beza dengan casio 3. casio ni lagi lama tau.




casio 8
dua color jugak, silver and gold

casio 9
yang ni hazama pakai, sesuai untuk lelaki dan perempuan
dia tak ada data bank
casio 10
solar casio
benefit: menjimatkan bateri
kaler gold limited edition, kalau nak boleh tapi x janji


shea rasol (sorry shea ambik gambar u)
with casio 1

ami schaheera with casio 4

yuna with casio 6


hazama with casio 1 but hazama pun ada casio 8

maria elena with casio 1


susah gila aku nak cari gambar adik aku pakai jam casio nieh
she's wearing casio 1, gift from me sbb dapat belajar ke belfast. *saya kakak yang miskin*

Comments

oshinz said…
luv semua... =)
anna hashim said…
hai...saya yg email awak tadi..sebelum ni jadi silent reader jerk..arini tetiba nak leave comment..:-) klu rajin jenguklah blog usang kitewwwww..
www.haibeautiful.blogspot.com
Shida Idris said…
oshinz - luv jugak, kalau berminat bagitau shida k

anna- ok anna

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

kisahku diviral oleh beautiful nara dan siakap keli

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa di dalam rahmatNYA.

Yes, im still preggy, 39 weeks already. Tak ada tanda lagi baby nak kuar sebab aku belum lagi rasa sakit. Aku mintak sangat supaya minggu depan beranak. Tak maulah kena induce ke apa sebab sakitnya ya ampunn. walau tak pernah rasa, tapi baca dari pengalaman orang pun dah seriau.

Harini aku nak share pasal status aku hari Khamis di viral oleh Beautiful Nara (Amazing Nara), Siakap Keli dan satu lagi page (lupa nama sebab tak pernah baca). Famous kejap, kejap jelah. Perkongsian ringkas je tapi tak sangka ramai yang tak tau. Sebab tulah kalau boleh, biasakan diri untuk share tips atau apa saja maklumat supaya ianya boleh jadi ilmu baru kepada orang lain. Kadang-kadang kita rasa nothing je kan ilmu tu tapi bagi orang lain sangat berguna.

Korang dah baca belum, ni link ada di bawah:

1) Amazing Nara
http://amazingnara.com/wanita-ini-kongsi-tips-unt…

BAJU RAYA 2016 - PART 1

Assalamualaikum semua

Aku harap semua pembaca aku di bawah rahmat Allah sentiasa. InsyaAllah, kat opis aku ramai tengah bercuti panjang, ada yang pergi umrah, pergi London, balik kampung atau cuti-cuti Malaysia. Aku hanya mampu tengok sambil telan liur, jelesnyaa. Bulan 11 haritu je, aku sempat ke kl tapi tupun tak puas hati dan ada benda agak buruk terjadi. Malas lah nak fikir dan ingat balik.
sekarang ni aku bukan nak cerita pasal cuti tau tapi aku nak cerita pasal raya punya outfit. jangan tak tau, kejap je lagi tahun baru tau, dah boleh beli kain dan tempah. dan fikir nak design macam mana, nak letak apa. meh sini aku bagi cadangan since aku ni suka benauuu scroll ig yang jual pakaian so aku dapatlah ilham sedikit sebanyak.
kalau aku jual baju-baju macam ni agak-agak korang nak beli tak? so, ni cadangan bagi aku, kalau korang nak follow, dipersilakan. aku punya cadangan ialah seperti di bawah:
1) kain plain - u will never go wrong with plain sebab korang boleh pilih nak letak apa …