Tuesday, October 9, 2012

my joker

selamat malam u olls,

korang tau x laki mak memang seorang tukang lawak, kat mana-mana,dengan saper dan situasi apa pun boleh buat lawak. kalau nak ambik gambar kemain payah sebab mesti dia buat memek muka ntah apa-apa.

contoh, kalau kat rumah:
laki mak dok khusyuk tengok citer, mak pun sibuk kacau dia, dia mesti marah dan x berapa nak layan. aku pun marah ah dan tanya samada dia sayang program tv tu lagi dari aku, dan dia kompem akan jawab ya, kelakar kan  (-___-).

contoh, kalau tengah lintas jalan:
dia akan jalan laju-laju dan bgtau ada kereta datang. aku cakap kenapa tinggal aku, dia cakap kalau kena langgar, biar aku sorang je kena, nice kan (-____-)

contoh masa dalam kereta:
conversation ni baru je berlaku tadi. dia tanya aku what if kalau aku balik dari kerja lewat pagi, tiba-tiba kat tepi jalan ada perempuan tahan kereta aku. aku cakap aku x akan berenti. fine.
dia tanya aku lagi kalau perempuan tu pakai baju putih dan pegang anak tahan aku, aku cakap aku x akan berenti. ok fine
dia tanya lagi kalau perempuan tu pakai baju putih, pegang anak, muka menggerutu, baju koyak rabak dan darah kat baju, adakah aku akan berenti. aku cakap aku akan berenti sebab kesian perempuan tu sakit, mungkin baru lepas accident, so kena bawak pegi spital. nice kan aku......hahaha

xpercaya, ini buktinya (-______________-)


No comments: