Sunday, October 21, 2012

TRW x hebat cuma kami menang 3 piala saja tahun ni


Assamualaikum awok-awok kita terr,

I'm still smiling until today. setiap kali dengar radio pasal sukan, senyum, baca berita sukan, senyum. harini, semua paper aku baca tapi aku baca bab sukan jah, walau semua article hampir sama tapi tetap nak baca sebab teruja....hehehe.

rasa bangga dan gembira yang x mampu digambarkan, rasa nak nangis pun ada....hahaha *hover kan mak*.
semalam, Kelantan menang Piala Malaysia dah macam sentimen kenegerian sampaikan banyak yang aku baca status, lagi suka Singapore menang dari Kelantan. ada pulak, x kira saper pun menang asal bukan Kelantan. ada pulak benci kat penyokong Kelantan, siap cakap penyokong kelantan terburuk.

Ada orang siap bgtau 'nasib baik kelantan menang, kalau x stadium kena bakar lagi'. nak tergelak aku baca, kalau macam tu, tiap tahun bagilah kelantan menang, mudah kerja kami. treble tiap-tiap tahun....kekeke

petikan dari seseorang, kalau orang sakit hati kelantan menang
" ya,ya betul.....team kawe meme tok kuat, tp Alhamduliilahlah menang lagi,
Piala FA - kelantan vs Sime Darby, negeri demo nok mano?
Liga Super, Kelantan ats sekali, nom 2 Singapore, negeri demo dok mano?
Piala Malaysia - kelantan vs ATM, negeri demo dok mano?
Biar kito jadi padi *makin berisi makin tunduk ke bumi*


ni gambar-gambar menarik sepanjang Piala Malaysia:

misi treble 2012
alhamdulillah berjaya dan semoga berjaya lagi untuk tahun akan datang

ko tengoklah gila-gila fan kelantan


ini buktinya
80 ribu penyokong dan 90% adalah dari TRW fan

misi treble yang BERJAYA.

laporan akhbar harini

masa diorang bagi replika cek ni, aku malu sekejap jadi rakyat malaysia
menang Piala Malaysia macam setaraf dengan main game kat fun fair
sharp shooter - tv 40 inch
best player - RM1500


kebanggan rakyat kelantan.

GOMO KELATE GOMO

No comments: