Thursday, October 18, 2012

GOOOD NEWS FOR CASIO LOVER

Selamat malam dan juga selamat pagi u olls,

Korang tau kan aku ada jual jam casio so aku nak bgtau good news kat korang semua yang sekarang


yang sekarang ni


yang sekarang niiii


ok gedik,


i'm giving


1) DISCOUNT ON THE POSTAGE FEE
2) SPECIAL PRICE FOR THE SELECTED ITEM AND FOR NOT FUSSY CUSTOMER
3) BUY 2 AND ABOVE WILL GET MORE DISCOUNT
4) VALID FROM (18/10/2012 UNTIL 31/10/2012)

cepat anak-anak semua, apa tunggu lagi...hehe. boleh beraya dengan jam baru :)
sesungguhnya mereka yang tidak merebut peluang ini ialah golongan yang rugi...hahaha

jam ni memang masih lagi panas sebab baruuuu saja diambil hari ini
seorang je owner dia  :)

No comments: