Sunday, March 8, 2009

homely type

korang suke lepak umh x? aku suke sbnrnya tp sjk dua menjak ni aku mmg busy. ngan jadual keje yg x menentu, ngan business. selalunye kalu cuti je, aku kan kuar beli brg ke, jln2 ke, perabiskan duit ke....hehhe. so ar ni, so kawan aku wati ajk aku g waterfall kat hulu yam tp aku rs mls nk bgn, kepala pun rs berat, bdn pun seram sjk, so aku cancel plan aku tue (rs rugi jgk yelah dh berthn2 aku x mnd air terjun nie).

so arini, lepak kt umah, bsh bj, baca apo n mcm biasale as a full time blogger cube nk penuhkan blog aku nieh,

p/s: aku perlu bersenam krn aku rs bnd aku ni mdh penat n mengantuk. tp mlsnye nk jogging...waarrgghhh

No comments: