Tuesday, March 17, 2009

syria cotton


aku plg suke design n kaler ni coz
match ngan byk bj


actually, design ni aku ada but not blue color
grey color


first tudung mls that i bought n ms ni x jual lg

stripy black (design ni mmg ramai yg tanya)


plain black
all my collection here already sold out

all the name is the same tudung. actually this tudung came from syria n it call farah. but i call it as tdg mls coz senang nk pakai n tdg die pun very simple but sweet. this tudung ada due jns skrg, first marah n second farah. marah tue kain die ksr ckit compared ngan farah n lbh murah.

aku mmg suke pakai tudung ni, cume kdg2 aku sdr x smpt nk amik for my collection coz me put my cust as priority (baikla kunun....hehe). so, tdg ni ramai yg x phm coz die special ckit. design yg lama xkan muncul lg setelah design br muncul n ramai gle yg tanya kt aku ttg design lama pdhl aku dh tlis sold out bsr2 tp still lg ramai yg tanya. actually, aku bknnya mrh but dh jd fed up coz terlalu ramai yg tanya the same question. kalau srg senyum lg, cube bygkan kalau 30 org, mmg lth nk repeat. .....huhu. so plss if my luvly cust read my blog, phmle yg tdg mls xkan muncul lg kalau design lama.

p/s: remember my cust zira that ordered with me fara, she ordered again 25 pieces of fara for plain. thanx ziraa. n aku jgk sdkt ralat coz my supplier said fara will be available on sat but ms aku pegi die bgtau stok dh smpi 2 hr dah. so stok utk farah semua dh abis, hanya ada utk marah. n die kt die x reserve utk org yg beli 3 kodi mcm aku, die reserve utk org yg beli 300 kodi jekkk......yela aku taula aku bkn peniaga bsr

2 comments:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

hee~ uui..
bese la dear.. adat berniaga.. kn? sabar tau...

ye ker? saya pUn suke syria.. nak juGa.. nanti uplOad latest stok infOrm k...

shida is my name said...

dh upload dh iqa, design 28