Skip to main content

syria cotton


aku plg suke design n kaler ni coz
match ngan byk bj


actually, design ni aku ada but not blue color
grey color


first tudung mls that i bought n ms ni x jual lg

stripy black (design ni mmg ramai yg tanya)


plain black
all my collection here already sold out

all the name is the same tudung. actually this tudung came from syria n it call farah. but i call it as tdg mls coz senang nk pakai n tdg die pun very simple but sweet. this tudung ada due jns skrg, first marah n second farah. marah tue kain die ksr ckit compared ngan farah n lbh murah.

aku mmg suke pakai tudung ni, cume kdg2 aku sdr x smpt nk amik for my collection coz me put my cust as priority (baikla kunun....hehe). so, tdg ni ramai yg x phm coz die special ckit. design yg lama xkan muncul lg setelah design br muncul n ramai gle yg tanya kt aku ttg design lama pdhl aku dh tlis sold out bsr2 tp still lg ramai yg tanya. actually, aku bknnya mrh but dh jd fed up coz terlalu ramai yg tanya the same question. kalau srg senyum lg, cube bygkan kalau 30 org, mmg lth nk repeat. .....huhu. so plss if my luvly cust read my blog, phmle yg tdg mls xkan muncul lg kalau design lama.

p/s: remember my cust zira that ordered with me fara, she ordered again 25 pieces of fara for plain. thanx ziraa. n aku jgk sdkt ralat coz my supplier said fara will be available on sat but ms aku pegi die bgtau stok dh smpi 2 hr dah. so stok utk farah semua dh abis, hanya ada utk marah. n die kt die x reserve utk org yg beli 3 kodi mcm aku, die reserve utk org yg beli 300 kodi jekkk......yela aku taula aku bkn peniaga bsr

Comments

hee~ uui..
bese la dear.. adat berniaga.. kn? sabar tau...

ye ker? saya pUn suke syria.. nak juGa.. nanti uplOad latest stok infOrm k...
dh upload dh iqa, design 28

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

kisahku diviral oleh beautiful nara dan siakap keli

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa di dalam rahmatNYA.

Yes, im still preggy, 39 weeks already. Tak ada tanda lagi baby nak kuar sebab aku belum lagi rasa sakit. Aku mintak sangat supaya minggu depan beranak. Tak maulah kena induce ke apa sebab sakitnya ya ampunn. walau tak pernah rasa, tapi baca dari pengalaman orang pun dah seriau.

Harini aku nak share pasal status aku hari Khamis di viral oleh Beautiful Nara (Amazing Nara), Siakap Keli dan satu lagi page (lupa nama sebab tak pernah baca). Famous kejap, kejap jelah. Perkongsian ringkas je tapi tak sangka ramai yang tak tau. Sebab tulah kalau boleh, biasakan diri untuk share tips atau apa saja maklumat supaya ianya boleh jadi ilmu baru kepada orang lain. Kadang-kadang kita rasa nothing je kan ilmu tu tapi bagi orang lain sangat berguna.

Korang dah baca belum, ni link ada di bawah:

1) Amazing Nara
http://amazingnara.com/wanita-ini-kongsi-tips-unt…

BAJU RAYA 2016 - PART 1

Assalamualaikum semua

Aku harap semua pembaca aku di bawah rahmat Allah sentiasa. InsyaAllah, kat opis aku ramai tengah bercuti panjang, ada yang pergi umrah, pergi London, balik kampung atau cuti-cuti Malaysia. Aku hanya mampu tengok sambil telan liur, jelesnyaa. Bulan 11 haritu je, aku sempat ke kl tapi tupun tak puas hati dan ada benda agak buruk terjadi. Malas lah nak fikir dan ingat balik.
sekarang ni aku bukan nak cerita pasal cuti tau tapi aku nak cerita pasal raya punya outfit. jangan tak tau, kejap je lagi tahun baru tau, dah boleh beli kain dan tempah. dan fikir nak design macam mana, nak letak apa. meh sini aku bagi cadangan since aku ni suka benauuu scroll ig yang jual pakaian so aku dapatlah ilham sedikit sebanyak.
kalau aku jual baju-baju macam ni agak-agak korang nak beli tak? so, ni cadangan bagi aku, kalau korang nak follow, dipersilakan. aku punya cadangan ialah seperti di bawah:
1) kain plain - u will never go wrong with plain sebab korang boleh pilih nak letak apa …