Sunday, March 8, 2009

OLD FREN

smlm aku g mid, teringin nk mkn pari portugese (best wooo, pedas tp terangkat), so aku pun mssg my b ajk g mid. lps tue kitaorg tgk movie, plan nk tgk slumdog millionaire tp sold out. aku pun apalagi tgk citer role model.....kelakar gak citer tue. skrg kan sale dh bermula so apa lg my b beli kasut nike (sbnrnya aku yg belikan), aku plk smbr kst crocs (crocs ada less 50% wa ckp lu...tp limited size) n bj dorothy perkin. pening kepala tgk duit mencurah2 mcm air....shida2

sbnrnya entri ni psl my old fen. lps g mid, aku g bangsar, mkn tom yam (tom yam die feberet aku). then aku jmp my old fren. namanya wan syahidah, kwn mss kecik2 dulu. ms kindergarden n primary school, die dh selamat kawin, kitaorg pun berborakla psl kecik2 dulu.....hehe seronot

p/s: blelaa aku nk berubah jd matang ckit nieh....aku dh tua...hukhuk

No comments: