Wednesday, March 18, 2009

POST OFFICE


nmpk x pos ekspres A4 size no stok
siap bgtau " xtaula stok ada bile"



today punye delivery...alhamdulillah

post office become so important for me now, yelaa segala ursn penghantarn aku buat dcni n mostly 2, 3 times in a week mmg kena pegi post office. even though yg buat ni my b....aku akn pegi kalau aku cuti jee. so, arini aku off celik je mata, dpt mssg 12.30pm kena pi post office. bersiap ala kadar n menujula aku ke pos office pantai dalam.

arini punye penghantaran agk byk n semuanya menggunakan pos laju disbbkan pos ekspres sudh kehabisan, ingat esk nk g dayabumi (pos malaysia terbesar nk beli pos ekspres, kalau kt ctu abs jgk x tau nk ckp apa). then, isila brg pos laju, semua sekali 13 org n pos biasa satu dr zira, n ada jgk yg terpaksa dibungkus di sana n mmg ramai org pndg kami berdua seolah2 pelik.....mgkn dlm hati diorang kata apala bdk berdua tu buat.....

p/s : aku kalau bleh mmg prefer pos ekspres kalau yg pembelian sehelai atau dua, sng n x yah bungkus n charges fix to RM4 sj, tp disbbkan no stok aku terpksa keluarkan duit utk beli sampul n sometimes aku trpksa tmbh duit aku utk pos laju punye penghantaran mcm kes harini, xperlah nk buat mcm mana kan.....

No comments: