Thursday, March 5, 2009

DANAU KOTA


penat+ ngantuk


muke berminyak

pernah pegi x tmpt ni, aku jrg p cni so smlm my b ajk p cni, dh lama gle x pegi so pegi jela walaupun aku x berapa nk sgt sbb penat+mengantuk. aku abs keje kul 9.30pm so trs pegi sane.
hhmmm apa yg best sana ek, aku pun xtau sbb setiap kali aku g tmpt2 mcm tue, aku x tau nk beli apa.....hahha( aku kan materialistik) so jln2 smbl cuci mata sajo


p/s: skrg dh jd trend lepak di larut mlm bg penduduk kota. mereka sggp bersengkang mata hingga ke subuh semata2 nk lepak di mamak atau mn2 kedai mkn, smbl minum teh tarik n roti canai n hsp rokok, mrk akn menghbskan ms berjam2 di sn especially lelaki . kalau aku, lbh suke tdo dr lepak mcm tue....x phm2

2 comments:

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

aku pun lama dah dok g danau kota...dekat jer ngan umah aku tuh..lain kali kalau nk g kabo la leh jupe...minum2 ker

shida petite said...

hahha...yeke. tkt mum tdo doh