Saturday, March 28, 2009

alhamdulillah..syukurr


packaging die mmg menarik
like the expensive one



my own collection
dlm die ada label sri tajung exclusive, size M n L

mggu ni rezeki murahh jepp....hrp2 lps ni pun cmm tu jgk. apa yg hangat sekarang nie? mestilah persidangan UMNO di PWTC...org lain cbuk nk tau saper jd calon, saper menang, saper kalah tp bg peniaga mcm aku, aku x amik pusig pun coz aku bkn UMNO sgt.... (statement yg akn dibenci olh kwn aku...haha). tp disbbkan one of my cust kak zu yg x pts2 order tdg fara dr aku. mula2 20 helai, lps tu 60 helai n esk die order lg 20 helai.....alhamdulillah.

so, sbb tu stok tdg fara aku sold out....coz semua design br disapu olh kak zu (thanx kak zu n yien) yien kwn aku yg sm2 jual tdg, owner crazeshawl. hr ni jgk kt psr mlm 30helai terjual n ramai anta email nk order tdg dlm qty yg byk.....huhu. tu blm dicmpr ngan shawl n tdg ekin yg kwn aku jual

p/s: ingat x aku prnh bgtau kwn aku yg nk buat tdg ekin....actually tdg tu dh siap cume dlm qty yg ckit coz die nk kejar utk jual di pwtc..n very gud news coz my fren n my b can sell beratus2 tudung tue di ptc br2 nie n mostly yg beli yg bkn 1 atau dua tp 20,30,40 n even ada yg nk byk lg cume xleh bg coz no stock. new stock dijangka siap next week

No comments: