Thursday, March 19, 2009

GIGI


bnd yg dipegang olh lelaki tu, namanya retainer
sampi skrg aku msh memakainya n aku kena pakainya seumur hdp



gg bwh aku msh lg x sama coz no space
my gg sgt crowded



comelkan gg die...great shape


mlm2 ni mata x nk tdo lg...so apa lg, aku pun teringat le zaman dulu2 n mulala nk menconteng dcnie. kalau korang nk tau, aku ni cukkkuuuppp suke tgk org yg bergg cantik. yup, muke x cantik atau hensem xper aslkan gg cantik. kalau artis aku suke tgk gg ziana zain (perfect dr segi bentuk, susunan n kaler). aku plg menyampah kalau jd artis especially penyanyi tp gg x lawa....sakit mata memandang, cthnya haiza (thanx god gg die dh cntk skrg)

for ur info, aku sblm nie pakai braces, 3 thn tau. gg aku sblm pakai braces....mak aii mcm drakula (gg aku dulu berlapis) n my mom paksa aku g hosp n pakai braces. (aku sgt2 berterima ksh krn mama aku paksa coz dulu agk mls). aku buat kt govt sj.....die punye process mmg bleh mlmhkan smgt kalu x sbr, cukp lmbt n lama (almaklumla govt with soooo may patient) tp hslnye sgt puas hati. smpi skrg aku suke senyum dpn cermin sbb nk tgk gg....haha

sbb tue, smpi skrg aku pntgkan penjagaan gg n aku mmg pelik ngan org skrg, muda2 lg gg dh rosak atau x ckp (kalau dh cabut tu, pegila psg gg palsu, cntk ckit mata mmndg).....betul x?
dan aku rs org kite msh lg krg2 bab penjagaan gg nieh. pntg tau gg nie....cube bygkan aku prnh jmp satu girl punyela stylo, pakai mini skirt, singlet, rmbut curly tp bile bkk mulut 2 btg gg ats bwh xder..... (mgkin die accident tp die blh psg gg palsukan). aku pura2 buat x pndg slps tue n nmpk sgt girl tu sedaya upaya x bkk mulut luas2, sshkan!!......seseorg tu akn jd mkn comell ngan gg yg cantikk, setuju x?

p/s: aku rasa pendidikan ttg penjagaan gigi yg betul patut diajar d primary n secondary school. bkn stkt mengajar cara2 nk gsk gg tp penjagaan yg lbh teliti like penggunaan floss, listerine n dsb. begitu kalau yg mengalami gg yg x teratur mcm aku, patutnya ada kesedrn dr remaja lg spaya memakai braces coz ms tu gg lembut n senang nk dibentuk lg....

No comments: