Saturday, March 14, 2009

MORE GUD NEWSSS


rayer time


siti sofia


gaya seorg best student...haha


muni, ipy n me

yesterday, spm result come out rite, i dun know seriously. then i got msg from mum, her text " shid (my family call me shid) sore x tanya lg result adik (merujuk kpd adik bongsu aku)". aku pun tanya my housemate spm dh kuar ke? diorang gelak bgtau tu la x tau apa2, yup, alhamudulillah my sis got 10a 1b (she got b for biology coz she dun like it that sbject). then., duit ku akn kopak lg coz my sis ni x suke brg mrh (just like her sis.....hahah) . okla sekali-sekala.....kan. congrats sis

p/s: tiap2 thn makin ramai org yg dpt byk a, mkn lama ramai yg suke amik subjek byk2. sumtimes diesbbkan terlalu ramai cemerlang, aku dh x heran coz its common now. student cemerlang or tak semuanya blh msk u or continue study ipta or ipts. for me, kecemerlangan akademik bknlah penentu kejayaan di ms dpn krn byk lg bend yg kite kena bljr yg sumtimes as a student, they dun see it.

2 comments:

Anonymous said...

k.cik,,
memalukn ak j pic tuh,,
delete2,,!!

shida is my name said...

haha....sj ltk gmnr tueh...huahua