Sunday, March 29, 2009

ada duit, shoppingg....haha


wine merah aka sparkling juice


see the menu set
appertizer - popia
main course - fried chicken
tomyam
seet sour
prawn
kailan ikan masin



my lunch


ye kwn2, i dh upload gmbr my new watch,
comey x?



shoping tudung


disbbkan rezeki aku n my b agak byk ckit this week, so kitaorg pun apalagi shopping.....huahua. sbnr nye dh lama aku n my b plan nk beli jam baru, yela jam dkny aku skrg dh berusia 3 thn.... (tali die dh buruk)....huhu. my b punye jam pun sama n kebetulan jam dkny tue dihadiahkan olh my b ms birthday aku 3 thn lps, n my b punye jam guess pun aku yg hadiahkan....huhu.

so, ari ni jln2 ke pertama (actually my b dh g kedai nie n die mmg tgh buat promotion) so plan nk tgk2 jew, tp dsbbkan dh berkenan n duit pun ada, my b belile st Gc (me lprefer Gc than guess tp design girl xder yg comeyy) so my b belikan aku yg besi. dh lama nk beli jam mcm nie....nk tau naper (perasan x jam fasha sandha yg harga die RM9999), actualy aku mmg suke gle jam die tp sbb duit x byk mcm die, so belile yg lebey kurang.

GC - RM 13+++
GUESS - RM750++

but of course, we got great disc but still my b punye poket jd ringan...haha. dtg tebal blk nipis.....
THANX DEAR FOR THE LOVELY WATCH....HUHU. after that, sesi mkn2, pegi sogo..alamakk ramainye org then kitaorg mkn tempat privacy ckit...paradise palace. aku prnh mkn kt cni ngan my b n quite satisfied with the food even agk mhl (2 org mkn RM90, mhl lg dr chili's....huhu). then, mmg xleh g mkn 2 org coz die ada appertizer, main course n dessert. aku mkn main course jepp. tu pun x abis......kalau g ramai2 mesti beshh

p/s: kat restoran tue, aku minum sparkling juice (anggur yg diperam).....br aku tau rs wine merah tp minuman aku halal le coz xder alkohol...biasa jeee

No comments: