Sunday, March 22, 2009

aku x leh tahann dah nihhhh

aku nk citer psl my fren, mmg dh xleh thn.....ngumpat pum ngumpat lahh. i got a fren nama ....., aku jd rpt ngan die coz we are under one group. so, mula2 knl mcm tue je, then sbb selalu dok sblh die, aku pun jd rptle ckit. die baik orgnye, aku xder mlsh ngan die, cume aku ada mlsh ngan bf diee. ok, she have bf, sama tmpt keje ngan die.....

aku benci tgk die coz aku teringat pd seorg kwn aku ms diploma, yg bgtu dikongkong olh bf tp last2 kawin ngan org lain. 10 thn couple but xjd. krg tau x, segala pergerakan perlu dibeitahu. cthnye, die nk begi buat air kat pantry ( yg hanya jln 5 tapak dh smpi ) pun perlu dibeitahu. xbleh mkn ngan org lain slain bf die. x leh bergrk dr tmpt ddk kalau x bgtau. bygkan, hr ni kitaorg keje dr kul 10 pg hgga 7.30 mlm n rht kul 2, my fren tu x g mkn coz nk tggu mkn sm2 ngan bf die kul 7.30 nnt. sblm kul 7 die bbrp kali sound lpr, tp aku bgtau die sbb x mkn, then die nk g beli goreng psg ( yg btl2 jual dpn my opis) tp tkt di mrh olh bf die, die pun x pegi beli....CUBE BAYANGKAN

knp aku bengang ngan bf die? mmg gle benganglah.... aritu aku ajk kwn aku nieh mkn, sbb kita sm2 wkt rht (ms tu aku x tau bf die berperangai .......). kitaorg start keje kul 9 (kalau x slplaa), ari tu bf kwn aku anta die keje, then ntah knp die menghlgkan dr, puas kwn aku nieh cr, die xleh call sbb hp bf kwn aku rsk. setiap 5 mnt kwn aku akn bgtau (manala bf die nieh smbl2 pura2 mrh) mulanya aku pjuk die n bgtau mgkn die blk tdo sbb aritu die x keje. tp die ttp risau smpaikan aku naik bsn nk memujknya. abs st floor die tanya psl bf die (yg mn2 knl bf dielaa). aku dlm hati dh plk....asl la die ni risau sgt tp aku syp lg. selama 3 jam die dok tercr2 bf die, semua tmpt die geledh tp x jmp hgglah wkt rht. aku pun ajk die g mkn kt secret recipe. die pun ajk dok luar, aku ckp x nk ah pnss, tp die kt x best dok dlm.....aku pun iktkan sj (tp sbnrnya tau x knp die nk dok luar, die nk tgk kot2 kete bf die lalu)....aduyaiiiii


aku pun mkn spageti, die mkn kek jepp...oklah. smbl2 tu die kpmplem psl bf die, ktnya kalau die pegi mn2 x bgtau, mmg kaw2 le kena mrh, ni pegi berjam2 x bgtau. aku dh x tau nk kata apa dh. then, blkla kiraorg, dlm sejam pastu, bf die pun munculla ngan muka bengang, ajk die kuar. lama gle diorang berckp dlm sjm jgkle pengiraan aku (mmg kaw2 aux...hehe). pastu, muculla kwn aku ngan muke smbp n mt mrh sbb nangis n die bgtau aku die kn mrh kaw2 hanya sbb mkn ngan aku. NGAN AKU? PEREMPUAN? kwn aku btau die x prnh mkn ngan org lain selain bf die...... n aku pun.........spttnye kwn aku yg mrh sbb die kuar x bgtau tp terblk plk. lps tue, aku tobat x nk kuar dh ngan die nieh

n byk lg perkara yg terjd yg x bleh diterima dek akal aku membabitkan kwn aku ngan bf die

p/s: perlu ke buat mcm tu wahai lelaki, krn sayang ke korang mengongkong wanita yg mencintaimu? atau krn kau rasa kau hebat? kau bsr? kau lelaki gagah kalau dpt buat wanita tunduk ngan setiap kata2 mu? n wanita pula knp bgt bodoh? die hanya teman lelaki mu? bkn kekasih bkn apa pun!! setiap perbuatanmu x dikira sbg pahala pun!! tolongla, aku mmg x bleh melihat bnd2 mcm ni coz ringan sj mlt ni nk berkata tp.......

3 comments:

pujah said...

bencinye boyfren mcm tu...kes u pon sebijik cam i...tensyen jek tgk kawan sndri kne kongkong ngn laki type king control mcm tu..tak matang btol!

shida is my name said...

yeke, kwn u pun mcm tu ke? kwn i tu bkn diri je kena kongkong, segala gaji n duit pun sama...gle arrr

Siti Hajar Othman said...

satu jer. tu bodoh namanye!