Sunday, July 24, 2011

apabila orang kesayangan datang kl

salam sayang semua.....cewahhh

lamanya aku rasa x update, dah rasa macam dah ada debu dan sawang sikit-sikit kat blog aku. x leh jadi nieh, aku kena clearkan sawang dan debu habis - habisan....

nak tau x? tak tau...yeee aku nak cerita ni. mama ngan adik aku yang bongsu datang, so aku memang dah apply cuti awal-awal, jadi agak busy la entertain mereka. tadi baru je anta mama kat airport tapi adik bongsu masih lagi di sini as she have progmmme here until 30hb, like everyone care kannn? haha

so, kita layan pic aku ngan mama aku jalan-jalan, shopping, makan.3 benda tu kami ulang setiap hari selama 3 hari. well, u know perempuan....haha. i upload picta tomorrow k

No comments: