Wednesday, July 20, 2011

MOVIE TIME: harry potter (last)


hi kawan-kawan (baca dalam nada yus buat lawak masa raja lawak satu, serius lawak)

saper dah tengok harry potter last. angkat tangan, tingii lagi. ok dah. aku dah tengok beberapa hari lepas. nak bagitau aku langsung x follow cerita harry potter ye.....kahkah. tapi mak tetap nak tengok jugak sebab itu last kan.

aku ni bukanla gemar sangat cerita macam tu (eh, bukan semua cerita ko suka shida). aku bukan x gemar tapi sebab aku dah tertinggal beberapa part so aku malasla nak follow. tapi aku paling tabik n salute habis kat dia punya author J.K Rowling. serius, aku suka dia punye determination.

eh, ni nak cerita pasal harry ke apa. bab sadis aku tak tengok pun part 1 so aku x tau apa pun. tapi aku tetap boleh faham dan enjoy cerita dia. saper yang tak tengok memang rugi sebab dia akan reveal semua rahsia-rahsia yang tersembunyi sebelum ni

nasi tambah: x sabarnyaaaaaaaa nak tengok twilight. oh GOD, ther married!!

No comments: