Tuesday, July 12, 2011

geram melampau

selamat malang eh malam kepada orang-orang yang x bertamadun sekalian.

yup, aku dalam keadaan marah sebabkan lif blok aku makin lama makin teruk. ok, cuba korang bayangkan yang betapa ajaibnya lif aku. dia punya fungsi-fungsi yang bukan sekadar untuk naik dan turun ke level yang dikehendaki tapi lif blok aku juga berfungsi

- tempat pembuangan sampah, kalau harini tiada esok ada balik. sampah dari segi paper, kertas balutan makanan, batang ice cream, makanan yang xhabis beli di pasar malam, puntung rokok,milo kotak dan banyak lagi makanan yang mungkin korang x mampu nak bayangkan

- tempat menulis dan menconteng like saya sayang kamu ahmad rizal, sila hubungi saya kalau gersang (eh silap), sila hubungi saya sekiranya ingin mendaftar untuk astro dan pelbagai iklan lagi

- tapi yang paling rare nak tau, boleh juga dijadikan tandas segera untuk buang air kecil dan jugak besar, serius, tadi aku masuk lif, bau dia macam bangkai, serius, nak muntah weeiiii

boleh tak tolong jaga kebersihan lif, aku kalau korek hidung pun geli nak sapu kat dinding....euuwww

6 comments:

dd.hasnidar said...

eiiii..pengotornya diorang ni.camne ek nk skolahkan org2 pngotor camni?

eii..sabo aje la.

shidaidris said...

memang dd, shida sekarang dok flat ppr, tingkat pulak 17 so mmmg ari2 kena naik dan turun lif tapi saper tahan mcm ni.

padahal tempat ni 90% family, orang menyewa mmg sikit sangat tp lagi teruk dari bangla duduk, serius x paham

dd.hasnidar said...

budak2 luar kot.takut jenis melepak xtntu hala pastu buat kacau.ishh,susah jugak sebab lif ni kemudahan yang penting & semua org nk pakai..emm,susah jugak pikir ni..

dd.hasnidar said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

umah PPR mmg kotor...kebanyakan org yg duduk kt PPR tu dulu duk setinggan..sbb tu diorg pengotor..sume PPR kotor..

shidaidris said...

bukan budak2 luar dd, memang orang dalam tu sebab yang lepak orang yang tinggal kat blok tu jelah cuma blok je beza

anon....a'ah ramai bgtau aku mereka macam tu. aku x sangka lak sebab sebelum ni dok apartment x der pulak macam ni. ni memang taraf setinggan gler