hi awek-awek yang suka makan dan lelaki-lelaki yang suka belanja awek,
dah nama restoran mestilah yang grand kan, yang dia punya hiasan macam-macam like ala-ala hotel ke, ala-ala resort ke, ala-ala garden ke. yang pasti apabila kita tengok mesti teruja nak masuk dan amik gambar, eleh macam aku x tau korang kalau tempat tu cantik lagila korang gila nak bercamwhore kan....eceh (jangan risau aku pun sama)
garden mid |
mango juice n ice lemon tea |
roti pita yang sangat dry dia punya daging, kuah dia pulak macam kuah rojak n acar....erkkk |
chawan bangsar ice blended kopi kemaman n roti bakar |
nasi kerabu ayam percik konon kaler biru pewarna bukan yang kaler bunga macam orang kelantan buat tu, ayam pulak bukan percik tapi bakar kuah langsung xrasa |
camwhore itu harus |
dan satu lagi aku makan dalam kuantiti yang amat sedikit, bukan sebab diet tapi sebab aku memang x mampu nak makan banyak so x yahla berangan nak ajak aku bufet bagai like bufet ramadhan sebab korang mesti sedih tengok duit korang hangus macam tu je (kalau korang belanja akula), sebab aku makan suku dari duit yang korang spend. gile x berbaloi sebab tu benda paling aku x suka bufet sebab aku rasa membazir.
aku kalau tengok orang makan banyak sangat boleh nak termuntah....kehkeh. sebab aku amalkan satu petua, aku berenti sebelum kenyang,so perut aku ni boleh terima kenyang je, terlampau kenyang x leh. aku dah train lama dah so dah terbiasa.
recently, aku try satu restorang yang dah lama juga aku usha nak masuk tapi selalu x jadi. restoran dia memang comel ah ibarat korang makan dalam taman. nama pun garden, banyak jugak cawangan dia tapi x best mana pun makanan dia. western bolehla tapi nasi kureng. satu lagi chawan kat bangsar pun sama sangatla kureng makanan dia. chawan ni nak lepak minum kopi sambil makan roti sambil borak 5 jam sangat disarankan. tapi kalau nak makan nasi aku sarankan jaangan. tapi kalau korang nak cuba juga x kisah sebab ni pendapat aku je kan. tekak kan lain-lain
last- last ko tau apa yang betul-betul aku suka sampai balik pun still teringat dan siap boleh hidu-hidu tangan aku dan x nak basuh sebab nak bagi bau dia kekal, gila punya teruja
jeng jeng
my favorite all time
ikan singgang + budu + ulam + ayam goreng kunyit
|
bau dia melekat sampai malam u olls |
Comments