Saturday, May 28, 2011

dd, dah jawab tag kamu

tengok blog dd tadi, x perasan pulak dia pernah tag aku. so aku nak jawabla walau dah berkurun lamanya....hikhik

Q : Apa nama blog dan kenapa letak name tu?

nama blog ialah http://shidalife.blogspot.com....sebab tentang kehidupan akula, apa yang aku buat, apa yang aku pakai, apa yang aku rasa, apa yang aku fikir dan semuanya tentang aku. tapi tentang lain pun ada, jangan risau

Q : Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?

haha....main letak je derr. senang dan mudah nak ingat

Q : Bila blog anda mula beroperasi?

dah lama, aku pun lupa, tapi aku jarang update dulu cuma sekarang je rajin sebab dah ada P1, hari-hari aku update sekarang tau


Q : Siapa follower pertama anda?

aku pun lupa, tapi rasanya aku punya customer. nama pun lupa

Q : Ucapan kepada si pemberi award..

alaaaaaa, malas la nak bagi ucapan. tapi nak tujukan buat dd

2 comments:

dd.hasnidar said...

ehh..kena tuju balik ke?haha

shidaidris said...

xderlah...bukan nk suruh dd jawab balik, saja nak bgtau