Wednesday, May 4, 2011

pendedahan eksklusif : hanis zalikha's bf




hehe....gambar ni dicuri olehku dari blog hanis zalikha dan maknya puan nani rostam. pakwe hanis memang hensem dowhhhh. sangat sesuaiii

hanis, ce citer ce citer, betul ke. asal kepoh sangat ni shida. ala biasalah apabila kita membesar dengan cerita hanis untuk setiap entry memang terasa apabila dia dah ada pakwe dan sebagainya. ala, macam sesetengah blog yang aku follow tu memang kita teruja nak tau die punye perkembangan terkini.

same goes here. so hanis, tell me. or u can email me :)

4 comments:

dd.hasnidar said...

yes.yes.
sama la.nak tau jugak.hensem kan.secantik hanis.

dd nampak kepochi tak??hahaha

shidaidris said...

haha...biasa la tu perempuan

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hanis zalikha tu sape?

shidaidris said...

hehe...famous blogger