Friday, May 27, 2011

nama saya Mohd Ashraff Hafiz tapi panggil Aleesha Farhana pun boleh

hoh, yang nila nama dalam ic Mohd Ashraff Hafiz tapi sekarang nak tukar nama
Aleesha Farhana....kemain lagi ko. siap pakai baju kurung dan tudung la gi kan

ni salah seorang kawan baik aku kat opis.....errkk dia sedikit besar kan

yang ni memang macam artis.....serius kalau korang tengok gambar dia boleh tertukar

errmmm.....cantik x saya?

perempuan kenala over....ye dokk

aku sebenarnya xder hal dengan orang ketiga ni. sebab kenapa kerana kawan-kawan opis aku memang banyak dari golongan ni. orang panggil macam-macam kan nyah, bapuk, pondan. tapi senang cerita lelaki nak jadi perempuan.

kat opis aku, diorang membenarkan lelaki memakai pakaian wanita dan menyerupai wanita dan memang ramai lah golongan tersebut menonjolkan diri. serius, masa mula-mula kerja aku memang terkejut gle, mana x terkejut badan kemain lagi besar macam body builder tapi pakai kebaya ngan heel. mau x juling biji mata aku tengok diorang jalan ngan heel ngan badan besar gedabak.

kalau badan kecil, petite, putih dan kurus lehla aku consider. ni, gemuk tinggi dan tough....ayyooo amma apppaa. tapi aku memang xder masalah dengan golongan ni sebab diorang memang baik dan sekurang-kurangnya diorang buat keje halal.

diorang ni semua memang kebanyakannya azali macam ni kerana diorang punya hormon, gen dan rasa sangat keperempuanan. sebab tu kita akan nampak mereka lebih dari perempuan sebenar. kesian jugak kat mereka ni sebab kadang-kadang mereka nak lawan tapi kalau hormon tu lebih nak kepada perempuan mereka kalah.

aku x kisah kalau setakat mereka lembut dan pakai baju perempuan ms event je sekurang-kurangnya daily life mereka berpakaian lelaki (maksud aku mereka ni masih lagi bleh dibentuk) tapi ni x kalau yang hardcore siap buang kemaluan dan buat pertukaran jantina. lepas tu nak tukar nama dan paling best lepas tu mereka pun nak diberikan hak macam perempuan ori...aduhaiiiiii

bukan maksud aku x kisah ke hapa ,tapi kadang-kadang aku pernah tanya mereka x nak berubah ke? tapi mereka kata x nak. mereka nak jadi perempuan, mereka happy kalau boleh jadi perempuan, berlagak macam perempuan, pakai baju perempuan dan ada bf (paling penting)

dunia....dunia. makin dikejar makin ko lari ek?

4 comments:

dd.hasnidar said...

seram ada kawan macam ni.memang diorg baik,kadang baik dari sahabat baik kita lagi.tapi kita tak bleh galakkan diorang jadi apa yg diorg nak.sebab kalau kita galakkan walaupun puji "eh,cantiknya u arini.."
tu pun dah kira bagi galakkan kat dia.

ala,shida mesti tau kan?

shidaidris said...

haha...shida tau sangat tapi kan dioramg memang x makan saman. mula2 macam beria la nak bagi nasihat kan lama-lama macam malas, boleh x?

tapi memang dalam hati harap semoga diorang berubah

shidaidris said...

ada tu dd, siap buat breast palsu tau x pegi thailand.....fuhh

dd.hasnidar said...

pehh.seram betul dengar.dulu kat blok opis dd ada sorang mamat ni pn dh jadi lembut.dlu style jugak la sbb macho je.tetibe berubah sbb join geng andam.

teruk jugak la dia kena basuh dengan org opis dia.orgnya baik la,sebab peramah.skali satu hari tu dapat tau dia berenti keje gomen sebab nak teruskan dengan life dia tu la.dia cerita,dia dah berabis 17k utk buat breast palsu,beli baju,heels..tu dia taknak stop.

tp skrg lain dah cerita.dia dah kembali jadi 'jantan' sebab nak bertaubat.keluarga dia dh buang dia.dia keje kat spital.kesian gak skrg sebab selalu kena kacau,ingat dia ngan keje lama lagi.

eh.kenapa dd cerita kat sini plak ye?..haha