Saturday, May 28, 2011

menyampah betul aku

menyampah betul jalan bukan main lagi jem, kita beratur penuh hemat kata pemandu berhemah dan bersopan-santun, orang lain pulak potong queue, himpit kereta kita dan tup kat depan....panas beb, panasss

menyampah betul bila celcom buat hal, asyik kena marah je....

menyampah betul bila lif ada 1 je yang boleh guna, kena tunggu bukan main lama dan berenti setiap level....aiseymannn

menyampah betul tengok perempuan yang berlagak nak jadi lelaki. pakai baju besar, seluar baggy, jalan terkangkang-kangkang dan hisap rokok penuh macho dan lagi best tengah pegang awek comel yang seksi

menyampah betul time xder duit ada sale barang kegemaran. bodyshop sekarang sale hingga 70%. buat sakit ati je tengok orang beratur nak beli ramai-ramai tapi kita kat luar telan liur

tapi kan kenapa ramai orang menyampah tengok pasangan ni ha.....

menyampah tau x, menyampah....hikhik. emo pulak aku arini. period kot

4 comments:

Aja said...

byknye menyampah...huhu..sekali sekala takpe..jgn selalu ^_^

shidaidris said...

kahkah...yang ni selalu jugak berlaku....benda2 annoying dalam hidup

dd.hasnidar said...

haha.memang life kita ni byk menda yg kita menyampah nak tengok.

shidaidris said...

kan....kadang2 hari2 ada benda tu, x boleh nak elak tapi sabar jelah kan