Skip to main content

nikmat yang sebenar

muka xder kena mengena

ni entry separa lucah pertama dari aku...kahkah. hei, we are adult kan n my reader also dah besar semua kan, ke ada yang x cukup umur lagi...bawah 18 tahun ke?

nak tau bagi aku apa nikmat yang sebenar ialah apabila korang terpaksa tahan korang punya kencing atau berak (dalam temph tertentu disebabkan ketiadaan toilet) dan lepas tu korang jumpa toilet dan berlari dan bukak seluar......dan oohh emm ggg kenikmatannya memang sukar dijelaskan...seriuss rasa lega gle vavi.

aku ni memang jenis yang x boleh minum air banyak ckit mula la asyik nak ke toilet la jawabnya apatah lagi kalau dok kat tempat sejuk. memang x leh tahan sebab tu la aku x pernah pegi ke negara yang sejuk ni...kehkeh (padahal x mampu kan).

sebab tu sekarang kalau balik kg, aku suke naik flight je sebab x tahan duduk dalam bas berjam-jam. korang ingat kalau korang nak kencing ke berak ke driver layan, memang x layan dowh,

serius, die kalau korang mintak berenti akan buat muka kerek (dahla nak mintak tu muka malu gle, yela korang kena jalan dalam bas ke depan, muka tok sah cakapla memang lagi tebal dari tayar keretapi) tapi x kan nak tahan je kan sepanjang jalan. 8 jam tuuu

aku memang dah alami banyak kali peristiwa macam ni. kalau korang orang kelantan, perjalanan kl ke kelantan 8 jam ye dan apabila dah lepas bentong tu jalannya hanyalah hutan cuma dia akan berenti rehat di merapoh, so bayangkanla kalau korang nak terkucil ke terberak di antara waktu tu. memang driver x akan berenti sebab kenapa diorang malas nak cari toilet. muka korang x yah cakapla tahap biru, badan dah sejuk, tangan menggeletar. nak buat apa pun serba x kena.

macam baru ni aku kat surabaya balik dari ladang buah aku rasa nak terkucil ditambah ngan cuaca sejuk dan sejuk aircond avanza tu. aku pun suruh abang driver tu cari toilet tapi disebabkan kat highway memang xder ah. so aku kena tunggu sambil kepit sana kepit sini, nak pura-pura tidur memang x dapat ah sebab aku kalau rasa nak terkucil memang x boleh nak tidur.

sampai je kat toilet....fuhhh berlari selaju mungkin, buang seluar setangkas mungkin dan perghhh legaaaaaaaaaaaaanyaaa.

haha....lucah ke entry aku ni, x kan....(^___^)



Comments

Aja said…
hahaha...terbaek la gmbo yg shida guna tu utk topic shida yg ni...
shidaidris said…
haha....memang pun sekali-sekala kena buat gle jugak

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

kisahku diviral oleh beautiful nara dan siakap keli

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa di dalam rahmatNYA.

Yes, im still preggy, 39 weeks already. Tak ada tanda lagi baby nak kuar sebab aku belum lagi rasa sakit. Aku mintak sangat supaya minggu depan beranak. Tak maulah kena induce ke apa sebab sakitnya ya ampunn. walau tak pernah rasa, tapi baca dari pengalaman orang pun dah seriau.

Harini aku nak share pasal status aku hari Khamis di viral oleh Beautiful Nara (Amazing Nara), Siakap Keli dan satu lagi page (lupa nama sebab tak pernah baca). Famous kejap, kejap jelah. Perkongsian ringkas je tapi tak sangka ramai yang tak tau. Sebab tulah kalau boleh, biasakan diri untuk share tips atau apa saja maklumat supaya ianya boleh jadi ilmu baru kepada orang lain. Kadang-kadang kita rasa nothing je kan ilmu tu tapi bagi orang lain sangat berguna.

Korang dah baca belum, ni link ada di bawah:

1) Amazing Nara
http://amazingnara.com/wanita-ini-kongsi-tips-unt…

BAJU RAYA 2016 - PART 1

Assalamualaikum semua

Aku harap semua pembaca aku di bawah rahmat Allah sentiasa. InsyaAllah, kat opis aku ramai tengah bercuti panjang, ada yang pergi umrah, pergi London, balik kampung atau cuti-cuti Malaysia. Aku hanya mampu tengok sambil telan liur, jelesnyaa. Bulan 11 haritu je, aku sempat ke kl tapi tupun tak puas hati dan ada benda agak buruk terjadi. Malas lah nak fikir dan ingat balik.
sekarang ni aku bukan nak cerita pasal cuti tau tapi aku nak cerita pasal raya punya outfit. jangan tak tau, kejap je lagi tahun baru tau, dah boleh beli kain dan tempah. dan fikir nak design macam mana, nak letak apa. meh sini aku bagi cadangan since aku ni suka benauuu scroll ig yang jual pakaian so aku dapatlah ilham sedikit sebanyak.
kalau aku jual baju-baju macam ni agak-agak korang nak beli tak? so, ni cadangan bagi aku, kalau korang nak follow, dipersilakan. aku punya cadangan ialah seperti di bawah:
1) kain plain - u will never go wrong with plain sebab korang boleh pilih nak letak apa …