Friday, May 27, 2011

nikmat yang sebenar

muka xder kena mengena

ni entry separa lucah pertama dari aku...kahkah. hei, we are adult kan n my reader also dah besar semua kan, ke ada yang x cukup umur lagi...bawah 18 tahun ke?

nak tau bagi aku apa nikmat yang sebenar ialah apabila korang terpaksa tahan korang punya kencing atau berak (dalam temph tertentu disebabkan ketiadaan toilet) dan lepas tu korang jumpa toilet dan berlari dan bukak seluar......dan oohh emm ggg kenikmatannya memang sukar dijelaskan...seriuss rasa lega gle vavi.

aku ni memang jenis yang x boleh minum air banyak ckit mula la asyik nak ke toilet la jawabnya apatah lagi kalau dok kat tempat sejuk. memang x leh tahan sebab tu la aku x pernah pegi ke negara yang sejuk ni...kehkeh (padahal x mampu kan).

sebab tu sekarang kalau balik kg, aku suke naik flight je sebab x tahan duduk dalam bas berjam-jam. korang ingat kalau korang nak kencing ke berak ke driver layan, memang x layan dowh,

serius, die kalau korang mintak berenti akan buat muka kerek (dahla nak mintak tu muka malu gle, yela korang kena jalan dalam bas ke depan, muka tok sah cakapla memang lagi tebal dari tayar keretapi) tapi x kan nak tahan je kan sepanjang jalan. 8 jam tuuu

aku memang dah alami banyak kali peristiwa macam ni. kalau korang orang kelantan, perjalanan kl ke kelantan 8 jam ye dan apabila dah lepas bentong tu jalannya hanyalah hutan cuma dia akan berenti rehat di merapoh, so bayangkanla kalau korang nak terkucil ke terberak di antara waktu tu. memang driver x akan berenti sebab kenapa diorang malas nak cari toilet. muka korang x yah cakapla tahap biru, badan dah sejuk, tangan menggeletar. nak buat apa pun serba x kena.

macam baru ni aku kat surabaya balik dari ladang buah aku rasa nak terkucil ditambah ngan cuaca sejuk dan sejuk aircond avanza tu. aku pun suruh abang driver tu cari toilet tapi disebabkan kat highway memang xder ah. so aku kena tunggu sambil kepit sana kepit sini, nak pura-pura tidur memang x dapat ah sebab aku kalau rasa nak terkucil memang x boleh nak tidur.

sampai je kat toilet....fuhhh berlari selaju mungkin, buang seluar setangkas mungkin dan perghhh legaaaaaaaaaaaaanyaaa.

haha....lucah ke entry aku ni, x kan....(^___^)



2 comments:

Aja said...

hahaha...terbaek la gmbo yg shida guna tu utk topic shida yg ni...

shidaidris said...

haha....memang pun sekali-sekala kena buat gle jugak