Thursday, April 14, 2011

continuous LOVE story

banyak betul entry yang pending nieh, haih shida teruk betul ko nieh. ok, aku nak sambug cerita cinta yg kedua

2) gay/pondan - korang pernah x ada pengalaman bercinta dengan golongan nieh. i mean korang perempuan tapi bercinta dengan lelaki yang ada nafsu songsang nieh. mesti korang takut kan kalau2 terjatuh cinta dengan golongan Nabi Lut nieh. one of my fren memang bercinta dengan golongan ni, malah die tau yang lelaki tersebut adalah salah seorang golongan tersebut

tapi cinta membutakannya. aku x kisah kalau lelaki tersebut betul2 dah insaf dan nak berubah, tapi x. kenapa aku boleh cakap macam tu sebab lelaki tersebut satu tempat kerja dengan aku n i see him everyday n i know he still not change yet (kita doakan je one day who knows)

orang kata, kalau sekali anda menagih dadah memang sukar nak tinggalkan (tengoklah jamal abdillah sampai tua baru ok) samala macam golongan nieh, amat amat amat sukar nak tinggalkan atau nak buang perasaan tu. hanya golongan yang betul2 berhati kental je boleh. dan bukan setakat tu saja lelaki tu buat kawan aku mcm biskut

ala, mcm iklan *sekejap ada, sekejap xder*. time die nak kat kawan aku, die call n sms, time die x nak, die x akan hiraukan kawan aku smpi bermingu-minggu atau berbulan-bulan. jadi, berbaloi x kalau kita bagi sepenuh cinta, kasih sayang, masa, duit untuk lelaki macam ni. tapi kawan aku memang x makan saman n aku pun xtau status hub mereka sekarang

cinta itu pelik kan?

No comments: