Thursday, April 14, 2011

kita bako je si tangan panjang

nilah hp yang hilang, nokia X6
xderla canggih atau mahal sangat kan tapi beli hp ni pakai duit


hebat betul kan penangan hantu kak limah (^____^). ok hari ni pegi keje then aku dikejutkan ngan citer hp kawan aku kena curik. astaga, memang terkejut ah sebab hp tu kategori baru dibelila jugak. then, aku apalagi kawan aku datang je keje, aku cepat2 tanya the whole story

aku memang sakit hati n cepatnak marah kalau apa2 terjadi kat kawan2 especially kalau die baik ngan aku. so, die pun ceritala......bla bla bla. tapi conclusionnya memang kitaorang dh ada suspect sebab of cousela tempat yang kawan aku duduk adalah tempat terpencil yg orang x lalu-lalng. so, kalau hilang memang org2 di sekeliling yang curik.

sebab x puas hati kawan aku pegi buat polis report (benda ni dh banyak kali jadik) and kitaorang tgh tggu nak tengok rakaman cctv. yang paling kelakar suspect siap sms kawan aku samada dh tgk cctv atau belum..... (nampak sangat takut kan).

aku memang benci n serius x paham orang yang sggp mencurik harta benda orang lain lebih-lebih lagi orang yang dikenali. kalaupun ada masalah kewangan, atau betul2 nak pakai duit x perlula sampai mencurik....sengal betulla.

nak merepek lagi: x sabar betul nak tggu laporan cctv

No comments: