Friday, April 8, 2011

persoalan terjawab sudahh

nampak x tulisan die tu


sebelum ni aku ada mention kan yang aku pindah umah sebulan lepas. so rumah baru aku nieh ada 3 lif. bukan nak citer lif burk busuk sebab itu memang common (-____-). tapi dalam lif ada tulisan yang tulis (sila tekan G sebelum turun), aku pun dalam hati apahalah mamat/minah yg tulis ni.

komfem2 la kalau kita turun, kita akan tekan G kan, xkan tekan tingkat 5 n lepas tu jalan kaki kan ('___')....aku n adik aku selalu la mcm gelak-gelak baca sbb x faham. rumah aku sekarang tingkat 17 (paling atas ye) n selalunya aku sorang je dlm lif since level tu x penuh lagi. so adala satu kakak ni die tingkat 16 (memang kena terima kasih kat kakak ni) sebab dialah telah merungkai persoalan ni.

sebelum keluar, kakak tu bgtau aku nati nak keluar tekan G tau......aku buat muka confuse plus blur......akak yg bijak yg faham aku x faham, bgtau sebab nati lif ni akan terus turun bawah n memudahkan penduduk di level bawah nk turun (sambil bercakap die andang tulisan tu)

aku pun ooooooooooooooo, barulah aku faham apa makna tulisan tu.

beb, lain kali tulisla *sebelum keluar lif sila tekan G*, adoilaaa

No comments: