Tuesday, April 19, 2011

MOVIE TIME : The Roommates

heroin n hero
sama cantik sama hensem

cantik kan die tapi apa ek nama die

hero

ni yang si jahat aka si obses tu

aku paling suke cerita genre macam ni, suspen, mendebarkan dan penuh dengan kejuta. ececeh...bukan main. ala korang pernah x tengok cerita disturbia, prompt night dan vacany dan banyak lagilah. die bukan cerita pembunuhan semata-mata.

ok, berbalik pada cerita The Roommates ni ceritanya tentang room mates anda yang obses dengan anda. gle kan, ada orang yang obses ngan kita. so, orang yang obses ni akan buat apa saja untuk anda. die nak kita berkawan ngan die saja dan akan control ur life. mula-mula memangla membahagiakan tapi lama-kelamaan die akan jadi sangat menakutkan.

kenapa ye sangat menakutkan, itu anda kenala tengok sendiri sebab nati korang punye excitement hilang. tapi x rugi tengok cerita ni sebab hero, heroin, yang jahat tu dan semua memang hensem dan cantik......boleh jamu mata anda :)

No comments: