Thursday, April 28, 2011

dasar perempuan jambu

tengok jual jambu pun kaya, franchise lagi

jambu 88

asam die...perghhh

ni bukan entry marah atau x puas hati ye. ni pasal perempuan (saya, kamu atau sesiapa saja yang bergelar perempuan, dilahirkan perempuan, original ye bukan separuh). jambu ialah sejenis buah yang berwarna hijau diluar putih di dalam atau dikenali dengan jambu batu yang apabila makan akan bunyi kruk krak......(-___-)

perasan x yang perempuan paling suka beli jambu dan makan jambu. sebab kenapa, aku pun macam tu juga, kalau pegi mana2 tempat yang ada jual jambu sringgit tu, mesti la nak beli walau perut dah kenyang. paling aku suka yang asam die manis tu bukan yang masin tu.

kalau tengok kat tepi-tepi jalan, orang panggil jambu 888 atau jambu pakcu. yang asam die kaler putih, uiiihhh kalau makan ngan jambu yang sejuk letak asam banyak-banyak, memang heaven. benda die simple je tapi aku nih hari-hari kalau kat opis tengok je abang jual jambu n air jambu mesti nak beli

setiap kali aku beli, xpernahla x ada perempuan yang beli sekali ngan aku. abang yang jual kat opis aku dari jual bodoh-bodoh je tepi jalan sekarang dah pakai lori.

aku rasa nak jual jambu jugak :P

No comments: