Friday, April 1, 2011

suke baca entry panjang

dulu kan, aku ingat kalau blog, kalau kita type panjang-panjang comfem xder orang nak baca tapi aku silap sebab bagi aku aku suke baca entry yang panjang(tapi nampak sangat aku memang xder keje kan....hahaha)

like satu blog faveret aku nieh, entry die memang panjang2 especially kalau die travel atau makan kat tempat2 eksklusif. blog die www.shazwanihamid.com ....tiap2 hari memang aku baca blog dia...hikhik. die nieh kalu citer memang panjang lebar dan gambar pun kemain banyak...aku suke sebab tempat die pegi bilela aku leh pegi kannn

so, entry aku lepas ni aku na mula rajin menaip dan membuat ayat yang lagiiii menarik....menarik la sangat kan....

2 comments:

Anonymous said...

xder dot blogspot r. Trs dot com sajer.

shidaidris said...

a'ah silap.type pun tgh nk cepat....hehe. thanx