Saturday, April 16, 2011

update cerita terbaru: dah jumpa phone

ok, ingat lagi my previous entry. ok, hp kawan aku tu telah dijumpai. macam mana caranya? lepas tengok cctv, memang betulla suspect tu yang curik, berani betul die kan.

sanggup die mencemarkan nama die, x malu ke orang lain dok mengata dan mengumpat. x pasal-pasal semua buat aksi simpan phone kalau nampak dia. sapa suruh buat hal der? memangla semua manusia buat silap tapi die ni pulangkan balik sebab tau yang kitaorang dah nampak dia.

tapi alhamdulillah, hp tu xder apa-apa kerosakan dan boleh dapat balik kan. malas nak panjangkan lagi cerita nieh.


2 comments:

oPHie said...

sapakah itew?

shidaidris said...

haha....satu ahp dah tau, xkan ko x tau kot...