Saturday, April 16, 2011

what's ur favorite fast food

ayam goreng mcd
mc chicken
ice lemon tea

the best drink ever

aku suke gle ayam A&W sebab x pedas mcm ayam McD
curly fries
conney dog
burger

aku rasa semua orang kena buat standing ovation dan salute abis pada orang yang mecipta fast food nieh. xkirela kfc ke, mcd ke, pizza, A&W dan banyak lagilah, sebab kalau nak list semua memang x tertype.

ok, dulu masa kecik-kecik abah aku selalu bawak aku, abang n adik -adikku pegi makan kat kfc di bandar kota bharu (dulu kitaorang agak mewah) sebulan sekali. masa tu seronok bukan main tau, bukannya seronok dapat makan ayam tapi sebab boleh main gelongsor kat kfc (-___-). sambil makan, mata dah jeling-jeling nak main mainan padahal gelongsor je pun...haih.

dah besar-besar ckit baru reti nak makan mc'd n pizza bagai nieh. itu makanan kategori mewahla bagi pelajar sekolah menengah macam aku nieh....hikhik. kalau dapat makan rasa macam orang kaya (-___-). sebab masa tu kewangan keluarga pun dh turun.

masa kat universiti pulak, lagila kalau xder benda nak makan, fast food la jawabnya apatah lagi kalau pegi shopping. fast food favorite mcd n kfc, pizza jarang-jarang, A&W pulak cawangan die x banyak kat kelantan. ada 1 je dulu.

korang pulak bagaimana? tapi dah besar-besar ni eh badan x besar pun tapi tua bangka fast food tu makan time teringin jelah. cth: arini teringin nak makan ayam, so pegilah beli walau KFC depan opis je, bila2 masa teringin boleh je makan.

No comments: