Skip to main content

caution to sex maniac darls



aku masuk keje arini ada citer gempakkk. aku ni kan kepochi ckit kalau x takkanla kat opis orang panggil aku reporter.....kehkeh. so, sebab kawan aku kata citer die gempak, aku pun laju-laju dan tanpa toleh kiri kanan pegi mengadap kawan aku sambil tadah telinga....yela excited kot nak dengar kan

rupenya kawan aku kira baik jugalah kena ganggu ngan orang gila. ok macam ni kat opis ada satu toilet yang dikongsi oleh ramai orang. kira situ adalah punblic toilet dan penggunanya samaada kami, ataupun budak2 Mantissa kolej dan pekerja ataupun satu lagi punye private company.

so, kawan aku tengah syok (x ingat nak tanya buang air besar ke kecil) die nampak hp kat bawah. memang jelas dan hp punye direction ditujukan ke arah die. ishhh mesti korang x paham kan, ok toilet kat tempat aku keje tu bawah die ada ruang, so kalau sebelah2 mesti boleh nampak kaki lah.

sebab tu la kawan aku pelik sebab die boleh nampak hp. die pun menjerit tapi orang tu senyap je. lepas tu die semburkan air dan die dengar orang tu terus keluar. so, die x sempatla tengok. aku dengar memang hangin.....ishhh asal ko x terus bukak je pintu tapi sebab die kata tengah panic

ishhhhh...aku x taula lelaki ke perempuan tapi memang macam haram korang ni. kalau dah x tahan sangat, pegila sewa pelacur ke apa ke. ni nak amik curi-curi.....

teringat pada jantan gila seks yang beberapa kali pegi umah adik aku sambil tunjuk kemaluan die depan adik aku dan housematenya. die tau kita perati die lagi keluarkan *benda* die sambil pegang2 dan gosok2. gile x lelaki macam ni. dah report polis tapi polis pun macam x amik tindakan. nati kalau boleh aku amik gambar die tunjuk kat korang semua

berhati-hati ye kawan-kawan

Comments

Popular posts from this blog

macam mana nak jadikan baju anda yang kosong dan kusam MENJADI CANTIK, MENARIK DAN BERSERI-SERI

Assalamualaikum semua,

WHATSAPP 0139729066
WHATSAPP 0139729066

Korang tahu kan, raya kita pada tahun ni ialah pada 6 Julai 2016. Ni dah nak masuk bulan 2, so maksudnya kalau korang masih tak pilih lagi baju raya atau masih pening nak buat baju style macam mana, aku ada sedikit idea sebagaimana di bawah:

http://shidalife.blogspot.my/2015/12/baju-raya-2016.html

Siapa yang kat sini  dah buat baju raya? tak kisahlah dah siap atau masih di tailor. Pilihan aku dan family setiap tahun memang plain. sebab apa, banyak kelebihan kain kosong ni. senang nak matchy satu family, senang nak jahit hiasan yang korang berkenan dan lebih nampak happening dan ceria gittewww.

haritu aku ada cerita pasal hiasan kan. ni aku nak sambung lagi untuk memudahkan kerja korang. tak kisahlah korang buat jubah ke, kebaya ke, kurung moden ke atau kimono sekalipun, korang boleh tampal dokoh patch ni di baju atau tudung korang. kompem meletop baju raya korang. Percayalah. tak tau apa itu dokoh patch, tengok gambar di bawa…

kisahku diviral oleh beautiful nara dan siakap keli

Assalamualaikum semua,

Aku doakan pembaca blog aku dikurniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa di dalam rahmatNYA.

Yes, im still preggy, 39 weeks already. Tak ada tanda lagi baby nak kuar sebab aku belum lagi rasa sakit. Aku mintak sangat supaya minggu depan beranak. Tak maulah kena induce ke apa sebab sakitnya ya ampunn. walau tak pernah rasa, tapi baca dari pengalaman orang pun dah seriau.

Harini aku nak share pasal status aku hari Khamis di viral oleh Beautiful Nara (Amazing Nara), Siakap Keli dan satu lagi page (lupa nama sebab tak pernah baca). Famous kejap, kejap jelah. Perkongsian ringkas je tapi tak sangka ramai yang tak tau. Sebab tulah kalau boleh, biasakan diri untuk share tips atau apa saja maklumat supaya ianya boleh jadi ilmu baru kepada orang lain. Kadang-kadang kita rasa nothing je kan ilmu tu tapi bagi orang lain sangat berguna.

Korang dah baca belum, ni link ada di bawah:

1) Amazing Nara
http://amazingnara.com/wanita-ini-kongsi-tips-unt…

BAJU RAYA 2016 - PART 1

Assalamualaikum semua

Aku harap semua pembaca aku di bawah rahmat Allah sentiasa. InsyaAllah, kat opis aku ramai tengah bercuti panjang, ada yang pergi umrah, pergi London, balik kampung atau cuti-cuti Malaysia. Aku hanya mampu tengok sambil telan liur, jelesnyaa. Bulan 11 haritu je, aku sempat ke kl tapi tupun tak puas hati dan ada benda agak buruk terjadi. Malas lah nak fikir dan ingat balik.
sekarang ni aku bukan nak cerita pasal cuti tau tapi aku nak cerita pasal raya punya outfit. jangan tak tau, kejap je lagi tahun baru tau, dah boleh beli kain dan tempah. dan fikir nak design macam mana, nak letak apa. meh sini aku bagi cadangan since aku ni suka benauuu scroll ig yang jual pakaian so aku dapatlah ilham sedikit sebanyak.
kalau aku jual baju-baju macam ni agak-agak korang nak beli tak? so, ni cadangan bagi aku, kalau korang nak follow, dipersilakan. aku punya cadangan ialah seperti di bawah:
1) kain plain - u will never go wrong with plain sebab korang boleh pilih nak letak apa …