Saturday, April 2, 2011

caution to sex maniac darls



aku masuk keje arini ada citer gempakkk. aku ni kan kepochi ckit kalau x takkanla kat opis orang panggil aku reporter.....kehkeh. so, sebab kawan aku kata citer die gempak, aku pun laju-laju dan tanpa toleh kiri kanan pegi mengadap kawan aku sambil tadah telinga....yela excited kot nak dengar kan

rupenya kawan aku kira baik jugalah kena ganggu ngan orang gila. ok macam ni kat opis ada satu toilet yang dikongsi oleh ramai orang. kira situ adalah punblic toilet dan penggunanya samaada kami, ataupun budak2 Mantissa kolej dan pekerja ataupun satu lagi punye private company.

so, kawan aku tengah syok (x ingat nak tanya buang air besar ke kecil) die nampak hp kat bawah. memang jelas dan hp punye direction ditujukan ke arah die. ishhh mesti korang x paham kan, ok toilet kat tempat aku keje tu bawah die ada ruang, so kalau sebelah2 mesti boleh nampak kaki lah.

sebab tu la kawan aku pelik sebab die boleh nampak hp. die pun menjerit tapi orang tu senyap je. lepas tu die semburkan air dan die dengar orang tu terus keluar. so, die x sempatla tengok. aku dengar memang hangin.....ishhh asal ko x terus bukak je pintu tapi sebab die kata tengah panic

ishhhhh...aku x taula lelaki ke perempuan tapi memang macam haram korang ni. kalau dah x tahan sangat, pegila sewa pelacur ke apa ke. ni nak amik curi-curi.....

teringat pada jantan gila seks yang beberapa kali pegi umah adik aku sambil tunjuk kemaluan die depan adik aku dan housematenya. die tau kita perati die lagi keluarkan *benda* die sambil pegang2 dan gosok2. gile x lelaki macam ni. dah report polis tapi polis pun macam x amik tindakan. nati kalau boleh aku amik gambar die tunjuk kat korang semua

berhati-hati ye kawan-kawan

No comments: