Wednesday, April 20, 2011

entry yang dah lemau

asal ngan baju ko shida...hehe

my feveret choice...peppermint

time 31hb je br mampu nak makan yg besar

ramping dan keping kan badan saya

tengokla baju crumple aku, boleh agak x baju yg x kena atau badan yang x kena
(-____-)

kalau pegi suraya, kampung bharu, x sah x makan colek buah dan kerang bakar

adik aku hantu colek (rojak) buah

dah penat, byee


sebenarnya dh lama dah tapi sebab aku nak jugak tepek kat blog aku nieh, so korang tengok jelah kan (walhal xder idea plus malas menulis kan)....hikhik

No comments: