Sunday, April 10, 2011

aku suke blogwalking tapi jarang komen

gambar x der kena mengena ya


a'ah, memang aku suka blogwalking, malahan kadang2 time aku dok opis tu, semua blog aku baca lebih-lebih lagi yg kat sebelah side bar aku tueh, pendek kata diorang punye new entry aku x pernah miss baca. serius, x tipu. kalau aku x sibuk lagila, aku siap baca old entry yang 2,3 tahun lepas. mampu?

malah aku paling benci kalau blog kesukaan aku x hupdate, mesti aku dok terpk diorang pegi mana, mesti keluar negara ke apa kan....kehkeh. (yess, sampai mcm tu sekali tau, dh mcm stalker).

tapiiii aku jarang komen bukan sebab apa ye, aku ni dulu pk buat apala nak komen, mcm menyibuk je. aku jenis yang apa saja yg korang type kat blog tu xkira benda tu ok ke x ok ker, aku senyap jela sebab aku nieh jenis malas nak tegur and nak bagi nasihat bagai nieh. (salah ke pkran aku?)

cume akhir2 nieh aku bg komen sebab aku baca banyak blog otai and salah satu tips kenala rajin berblogwalking and bagi komen yang bernas dan terbaik. so, lepas ni aku akan cube komen lagiii banyak k

nak merepek lagi : eh, kalau korang rasa blog korang best, bgtau yep. nati aku try review n baca tapi janganla terasa kalau aku x jadi follower korang :)


No comments: