Saturday, April 2, 2011

nak tau air sirap terbaikkk kat mana?

saper suke bandung cincau? angkat tangannnn

sirap selasih atau sirap budu.....hahaha

sirap limau untuk orang yang jaga body mcm aku


sirap bandung tapi kalau g bandung xder pun minuman ni ('_')

jemput minummm

tempting x? nampak menggoda gle kann, seriuss hilang dahaga


korang suke air sirap x? hehe, kalu pegi kedai order air sirap serius aku akan pk.....ala minah or mamat tu mesti xder duit sebab tu order air sirap.....kehkeh. aku g makan memang x pernah order air sirap selalu teh o ais je mamanjanggg.

tapi tu dulula sekarang air sirap memang favourite lebih-lebih sirap limau atau sirap bandung....pergghhh terbaik kalau cuaca panas mintak sirap limau confirm hilang dahaga. tapi korang tau x kat mana nak cari sirap yang terbaikkk sekali. kalau minum mesti bergelas-gelas. confirm x kan minum segelas je.

nak tauu.....nak tau x? yee, aku jawab kat kenduri kahwin.....kehkeh. cube korang pegi kenduri kahwin tapi bukan yang grand yang buat kat hotel tuuuu, bukannn. bukannn. yang kat umah atau kat dewan jee. aku kalau pegi kenduri air sirap la aku terkam dulu. bukan makanan yee. abis segelas baru aku makan.

pergghhh baru tadi minum 3 gelas air sirap, terbaikkk wok.

No comments: